jok, previše puta čuo, Run to the Hills instead... Bio ko na koncertu Brucea Dickinsona 1995. ovdje, :wink: ...To je trebalo doživjeti...
ma moze sve ljudi. izgleda da ce u Zagrebu biti koncert negdje u Septembru/Oktobru pa ko voli nek izvoli, ja idem. :mrgreen: i idem na Steve Vaija u Ljubljanu pa opet, ako neko hoce moze sa mnom. :mrgreen:
Primljen na faxu 8) . . . U IC slusam neku glupu muziku!! btw.:Amere hajd vidi ako mozes da mi nadjes kupca za Nokiu 7650!?
Nabavio dobru konu. i sada igram Wolfena Enemy Teritory (milsim da negdje fali rrrrrrr <--- pa posudite odavde)
došlo je, došlo je! danas sam se istrošio na orginale: system of a down: system..., toxicty, steal this album i mesmerize metalica s&m dupli dvd (na akciji 145kn!) white stripes - get behind me satan massimo - tajna vještina (obrada legendarnih stvari preko odličnog vokala massima) l00d sam od glazbe 8) treba još otići po interkonekt novi i napraviti neki mrežni kabel za pojačalo, pa sam na konju.
Sorry zbog uskrsnuća. Nalazi mi se topic u profilu, kao "gdje sam najviše postova ostavio", pa ga pročitah još jednom. Mogu reći, fino se ismijah. Gdje je Spider? ------------------------------------------ Hot Fuzz krenuo gledati, al' nemam titlova. A ja one Britose baš i ne razumim do kraja. Moram nać' titlove. Dobio Deep Space Nine na DVD-ovima pa krenuo lagano, ispočetka sve. Igram Morrowind... probao Star Wolves, nije loša igra, samo glupi glasovi. Slušam http://www.crobot-crew.com, Iva Crobot dere zovegu plaho :smt007 (prvi mic: http://www.crobot-crew.com/musique.html)...
ROFL kad je ovo ikad bilo, tad sam jos samo citao forum bez da sam bio clan. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trenutno igram FarCry, ali ovaj put sa 1440x900, HDR-om, 4xAA, 16xAF i sve Very High, osim vode koja je Ultra High. :mrgreen: Konacno je merak igrat FC. Sta slusam? Dickinson-ov Accident of Birth i Chemichal Wedding. EDIT: gledam Sopranose, ostale mi jos samo dvije epizode do kraja serije.
Evo i ja da se oglasim - igram Guitar Hero i Lumines, gledam Monty Python, i slusam intenzivno Racer X i Megadeth.
Eh, da priupitam, ima li neki fazon da se to, Icewind Dale i Baldur potjeraju ne većoj rezoluciji. Nešto sam ja to gledao, ali nisam uspio naći.
Upravo zavrsio Overlord, trenutno se igra Driver Parallel Lines, i slusa se Driver Parallel Lines OST.
Baldur nece preko 800*600 (moze 1280*1024 ali se rusi jako cesto), ali me ne smeta, ne bude letterboxed na wide-screenu i meni jako fino izgleda (mozda imaju i neki hackovi, ali ja stvarno ne vidim potrebe). Ruznije izgledaju nove igre na low detaljima. Icewind ne znam, zadnji put sam ga igrao na 15" monitoru.