sta je bolje

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Qler, Oct 20, 2005.

1. Qler

Qler Veteran foruma

da na ovu kofu dole potpisanu :D stavim jos 512MB memorije i 9550 graficku

ili

da uzmem 9800pro?!

sulu kaze 9800pro.....

2. Dog_Father

Dog_Father Moderator

bolje ti 9800, sulu je u pravu

u svakom slucaju, za ubuduce lakse ce ti biti da kupis jos rama nego graficku

3. Qler

Qler Veteran foruma

moram nekako iskomplikovati da kupim to, starci mi se nesto bune, a ova sad je dala sve od sebe, onaj cooler samo sto ne stane, ne pomaze vise ni podmazivanje, nista, zuji, huci, cvrci, pisti, a ja necu da ga mijenjam!

pitanje, moze li mi se sta sjebat ako mi otkaze hladnjak? ili ce samo graficka otici?

da napravim sabotazu :D

4. zilo

zilo Komšija

Ma i ja sam konto da nesto zahebem.Kad kazem starcim da hocu da uzmem grafulju od 300-400 KM srce im stane(iako imam svoju lovu,al hebiga znaju koliko imam :( ,pa kontrolisu :smt003 ).Al ako je mislis uzimati pozuri ,1.1.2006. se blizi a sa njim i PDV :!:

5. Qler

Qler Veteran foruma

ma jarane, najgore je u svemu tome sto ja imam platu :D ali eto, starci mi pricaju sto trosim pare na gluposti, ovo, ono, mogu ja kupiti, ali mi je gore da ih slusam kako mi pricaju nego ista! zato ako se ova shebe, moram kupiti novu, :D i mirna bosna :D

6. Dog_Father

Dog_Father Moderator

ima neka fora kako sprziti grafu

probat cu naci link, te se prije radilo, ako zeje... bios, da prodje garancija, nesto se spajalo kratko na grafi

ako nadjem link postat cu

7. vnm_

vnm_ Komšija

lol dacu ti ja pokvarenu kartu a ti meni daj tu GF2 :)

fakat niste normalni

8. Qler

Qler Veteran foruma

najgore je sto mi stari nije bas naivan :D zna i on oko ovih konPujtera :D i njemu je sasvim dovoljna ova graficka. Moram to nekako izvesti da se to sve desi kao slucajno, dok ON radi na kopmpu :D i onda ce biti eto ti sjebo si je, sad MORAS kupiti novu, a ja ko ono, nisam ja, al nema veze, :D

uglavnom komplikovano :D

9. GV

GV Komšija

Provuci žicu iz utičnice 220 v ispod tapisona, iz televizora uzmi sklop koji ga uključuje preko daljinskog, i kada je stari na kompu ti pritisneš puljku ko fol hoćeš da gledaš tv i ode garfička u vječna lovišta.
    (nadam se da se kontaš u elektrotehniku)

Ili ti je bolje GF 6200 ili ATI 9550 jeftinije su i vjerovatno će bolje odgovarati tvojoj kofiguraciji koja baš i nije nova moramo priznati (ja imam još stariju :wink: ) te se bojim da ti je 9800 samo bacanje para jer je ostalo ne može nahraniti.

10. Qler

Qler Veteran foruma

ma kad kupujem, da uzmem da valja, jer najvjerovatnije necu ovu kantu jos duuugo mijenjati :( kasnije cu kupiti jos 512MB RAM-a ili cak 1GB, i to je to.

zavrsio sam elektrotehnicku :D

11. monK

monK Komšija

Imam ja prijedlog

Ja i Sulu i Hamzibeg imamo s tim iskustva

otkineš jedan onaj kondenzator a onda ga lagano letuješ, ali lagano

Onda ostaviš starog da radi nešto, po mogućnosti da igra igre, uglavnom nešto što će natjerati grafičku da se što više zagrije i da se istopi ono što je letovano...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

12. ming

ming Veteran foruma

Uhhh dobar.

Ma nista u mene starci su naucili kada kupim sta za komp vise se nerviraju. Samo kazem ''bolje ovo nego droga'' :mrgreen:

13. Qler

Qler Veteran foruma

ja, najzajebanija igra koju igra stari je civilization 3 :D

moze igrati godinu nece se istopiti :D

jedino kad ja sjednem pa opletem GTA SA, NFS U2, AoM, C&C Zero Hour, Warcraft 3, a i to sve opet nije nesto :D za ovu moju zvjerku :D (osim mozda GTA SA i NFS :D )

14. Dog_Father

Dog_Father Moderator

best ever!!!

ja sam je prekuco sigurno 45 puta

15. Qler

Qler Veteran foruma

ma igra je strava, sto jes' jes' :D

ja sam donedavn oigrao civilization 1 :D dvije diskete :D i opla' :D

nikad ne dosadi igra, samo ova civ 3 teska pravo :x

nego to nije tema danasnje emisije! :D

16. monK

monK Komšija

LOL...gledam ovaj tvoj avatar i nešto se pitam "Da li je bolje?"

Šalim se, naravno da je bolje...

Eh, da ne moram u januaru izvaliti hiljadu KM-ova, sad bih uzeo 6800 LE i GB RAM-a, iste sekunde...

@ Qler, ti to uradi, ako to fino izvedeš može mu se istopiti i na wordu...

17. Qler

Qler Veteran foruma

ma sto je najgore ja u subotu odoh da upisem obnovu :(

to me malo zahebava, inace bi ja njima reko' KIFLA! i kupio sebi graficku :D

18. Guest

Guest Guest

normalno da ti je bolje da Kupis graficku jebes ram :arrow:

a imas li varijantu da probas kome Prodat tu tvoju graficku i kupis si novu!!! :smt002

ili

sjedes sa starim i lijepo popricate ko otac i sin i objasnis mu da ti je potrebna nova graficka itd.........
    :|

19. Qler

Qler Veteran foruma

stari visoko skolovani vojni oficir :D tako da tu nema neka velike price, sve se dogovorimo da bude kako on kaze :x

a za koliko mogu prodati ovu?! 20KM!? obecao sam je rodjaku ako prezivi :D pokloniti :D

dobar nick :D

20. Guest

Guest Guest

aaa vidis mene "budale" ja sam ti mislio da je u tebe 9550 od kad sam dobijo novi IMIDZ cudne stvari se desavaju.
    Pa jebiga probaj porazgovarat Civilizovano kad skontas nemozes nista izgubit samo mozes dobit :wink:

hvala nema na cemu :D
    a hvala i ironu :D