Presao sam svaku igru Star Wars tematike koja postoji, stripova se nabralo puno kutija od z5500 Ako imas sta u elektronskoj formi cibni na pm.
Ehehe, 13gb manje vise Mozda i vise s ovim novim serijama Legacy, Rebellion, Dark Times i Knights of the old republic.
Ima nas jos fanatika SW na ovom forumu, to treba dic server ili podforum napravit pa sicat taj materijal!
I felt a disturbance in the force, like a million fans screamed in dispair, Jar Jar is taking over http://thewaltdisneycompany.com/disney- ... asfilm-ltd Novi film 2015...
Eno pisao sam u drugoj temi o tome, na šta li će samo to ličiti Da ne spominjem kako planiraju dalje razvijati franšizu.
Neka su, Lucas više nije znao šta radi sa Star Warsom, pogotovo prequali koji nisu bili ni blizu originalne trilogije. Opet, puno je Disney iskeširao za ovo, bolje da su kupili prava za Mass Effect i redali filmove, po meni kompletniji, kompleksniji i mnogo zanimljiviji univerzum od Star Wars-a
Mozda, ali Mass Effect univerzum bi morali graditi od pocetka. Star Wars zivi sam od sebe, isto kao Apple, sta god da izbace, fanovi ce kupiti. Poslje 150ak novela, ja sam fakat prestao, nisu iste kvalitete ko prije. Zalosno, ali tako je.
Kako je, Disney, kupio, Lucas film, od 2015-te, svake godine izlazit ce novi dio Star Wars-a. VII dio je vec ugovoren i radit ce ga J.J. Abrams. Pored nove trilogije (VII, VIII, IX), izmedju svakog dijela, radit ce se i spin-offs. To je kad uzmu vec postojeci lik-ove, i naprave zaseban film o njima. Nagadja se da bi prvi spin-off trebao biti o Yoda-i.
Pogledao SW, doslovce su udrobili epizode 4 i 5 i napravili film. Malo previse isforsiranog humora i kliseja. Ali opet odlican film za pogledati, tehnicki sjajan i sa vrlo dobrom glumackom postavom.
Iskreno kad bi se svih 6 prica sa ovom tehnologijom odradilo, wow.. skidam kapu movie top prica vishe manje ovdje
Sinoc gledao Star Wars u kinu, filmcina i po! I vrijedi ga u 3Du pogledat, fino uradjeno skroz. A kuci odgledah ovaj The Revenant, DiCaprio gluma vrhunska, ali film kao film mi nije Bog zna cemu.
Kolega rezervisao za nas pet. Nemam pojma cijena koja je. Pretpostavljam regularna, tj. u ovom slucaju posto je srijeda, i film u 3D, da je 4KM. Nemam pojma ima'l vise. Evo ti broj Zenickog Multiplexa za rezervacije i upit sta te interesuje: 032-407-518.