Steam Deck

Discussion in 'Igre i konzole' started by Reventon, Jul 17, 2021.

1. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

Radi top, FC24 leti preko wifi-a.
    Primjetio sam da mnogo bolje radi na 5Ghz nego na 2,4 ( AndoridTV nema wifi modul sa 5Ghz)
    SA PS5 gamepadom se uparije putem BT i sa Win,Mac i Android tablet uredjajima i fino ide.

2. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

I ps4 kontroler radi super kod nekih emulatora kod kojeg ne mogu da natjeram komande da rade onda njega prikljucim

Sent from my galaxy s23

3. bhd

bhd Veteran foruma

Raja pitanjce, kontao sam ovo nabaviti cudo, kazu da je trenutno top notch do svih platformi.
    Eh sad preletio sam sve ovo, samo me interesuje malo i misljenje korisnika iz prve ruke :)

4. Qler

Qler Veteran foruma

Nemam ja, ima dobar jaran. Često putuje, i prestao gaming laptop nosati. Kune se u Steam Deck...

bhd likes this.
  5. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Evo nakon par mjeseci ja samo imam riječi hvale. Preporodio se :) Posto nemam kad kući da igram na Ps, a PC više za igru nemam, na poslu kad imam vremena, a imam često :) igram uglavnom. Većina igara se može igrati, a najbolje je sto i sa dr platformi i launchera možeš pokretati pc igre. Ja sam prezadovoljan i mislim da nisam mogao sebi ništa bolje da priuštim od ovog čuda.
    Nedavno sam uzeo i dodatak jedan s kojim mogu ozada da prikacim eksterni disk pa sam i prostor proširio. Sad trenutno pucam Shadow of mordor i Red Dead redemption i Mad max :)
    Posto imam malo prostora (128 kartica i 64gb interne) uzeo sam ovaj dodatak na Amazonu (jsaux) i njega preporučujem. Moze sa zaštitom stati u originalnu torbicu.
    Sent from my galaxy s23

[​IMG][​IMG][​IMG]

Last edited: Oct 7, 2024
    Reventon likes this.
  6. bhd

bhd Veteran foruma

auu predobro izgleda.

Ja gledam onaj 512 oled model sad kad bude prime day ako bude ikakve akcije da zategnem

SpookyMoO likes this.
  7. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Evo i link : https://a.co/d/bQLXlbi
    Ima još dodataka ovo je bazicni
    Jbg kad mi garancija istekne onda lagano upgrade ssd-a na jedno 2TB i lagano onda
    Btw naletih na neki tutorial da se nabaci Windows bez diranja steam OS-a. Win ide na posebni microsd
    https://wagnerstechtalk.com/sd-windows/

Bootas po potrebi win ako ti treba :) moram probati samo da nabavim kakav kvalitetan micro sd

Sent from my galaxy s23

8. Qler

Qler Veteran foruma

Ovaj je nedavno kupio 1TB i 512GB dosle ga oko 420KM dvije. Ali ono specifikacije po zvanicnim zahtjevima Decka. Brze haos.

9. zippoo

zippoo Veteran foruma

Imam ja novu sandisk 128GB i polovnu Verbatim,isto 128 GB. Sve su one one brze,class 10 i vise,uhd ili kako se vec to oznacava.
    Ako ti bude trebalo,pisi.

10. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Naručio sam dvije adata sa plus.ba dok ove veće sa Amazona ne uzmem. Ove su po 128 gb. Trenutno mi je u decku san disk extreme 128gb

Sent from my galaxy s23

zippoo likes this.
  11. SpookyMoO

SpookyMoO Komšija

Evo ja i win nabacio :D[​IMG]

Sent from my galaxy s23

bojler and Reventon like this.