Sugestija na pravila ponašanja

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by Alfa, Nov 6, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alfa

Alfa Aktivista

Uputio bih (sugestiju ili smijernicu, neznam kako bih tačno definisao ali bitno je da je dobre namjere) prvenstveno Administratoru da utiče na rad pojedinih moderatora kao i samim moderatorima, da rade u skladu pravila ponašanja ovog foruma koja su sami postavili :
    .
    .
    * "Strogo je zabranjeno vrijeđanje članova foruma po bilo kojoj osnovi, kao i objava poruka koje nisu u skladu sa tematikom HardwareBase.net stranica."

* "Od vas se očekuje da se prema ostalim članovima odnosite sa poštovanjem, odnosno onako kako vi očekujete da se neko prema vama odnosi."
    .
    .
    * "Administratori i moderatori rade na očuvanju reda i kvaliteta foruma." …
    .
    .
    Direktno mislim na moderatora >> Sulu 6000<< vezano za temu // MISC >> Generalna diskusija>> F1-Never ending thread , koi ako misli prekinuti diskusiju onda da to uradi na prikladniji način u skladu s etikom jednog moderatora a ne na bahat i podrugljiv način koim ispoljava lokalizam i vrijeđa intelekt ostalih forumaša. Prije no što sam se prijavio na ovaj forum, pažljivo sam ga pregledao par mjeseci prije i svidio mi se prije svega iz razloga: stručnosti , susretljivosti članova za pomoć a onda i tema na koima se može našaliti i malo proćakulati.

Svakako da je forum bogat različitim temama i da se svako nađe više ili manje u nekoj od pojedinih bilo stručnim bilo "relaksirajućim", lično pratim F1 aktivno više od dvije decenije dakle kad je dotični imao manje od 6 godina, to sad nije ni bitno.

Ovakav način rada pojedinaca na mjestu moderatora nepriliči jednom renomiranom forumu i ostavlja ovakim činom utisak odbojnosti.

Naravno moja sugestija je prijateljska i dobronamjerna za ovaj forum.

Nadam se da će se ista uvažiti .

2. Esh

Esh HWB

Nema potrebe za otvaranjem novih threadova ili skretanjem paznje. Stav pojedinog moderatora je njegov licni te ne odrazava niti moje niti misljenja HWB-a kao cjeline. Ono sto pises govori o tebi, zar ne?

Thread Status:
Not open for further replies.