Tražim...

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Reznor, Jan 28, 2025.

1. Reznor

Reznor Overclocker

Pošto mi u ovom trenutku nešto zatrebalo za školicu u kojoj radim pa da pitam, rekoh možda i ubuduće ako ko se čega sjeti da pita gdje ima određena stvar, helem nebitno sad.

Uglavnom, do petka imam fore skontati kako pripremiti mnoštvo kockica koje formiraju beskonačnu kocku, a to se lijepi nekom trakom. U jumbu imaju setovi ali nisu sve kockice, imaju i valjci, a meni to ne treba. Također imaju i slagalice one su skupe, a malo dođe. A pošto vas ima s djecom pa vjerovatno uzimate igračke možda ste vidjeli negdje. Treba mi u Sarajevu, sad da naručujem upitno je hoće li stići na vrijeme. Pogledah još u Bingu Pofalići gdje su igračke, isto imaju ove slagalice kojih dođe malo.

Evo jumbo ali u Crnoj Gori valjda: https://jumbo-mne.com/me/products/drvene-kockice-49-kom

Backup neki imam da se neka spužva reže, ali iskreno bilo bi lijepo da imaju pravi experience.

Hvala unaprijed.

2. nivla

nivla Komšija

3. Reznor

Reznor Overclocker

Hvala puno, nisam mogao naći isprva, a vidjeh da imaju i dostavu. Naručeno 5 setova za 5-oro djece sa preuzimanjem i plaćanjem u radnji s napomenom da je potrebno do petka najkasnije.

nivla likes this.