Pošto mi u ovom trenutku nešto zatrebalo za školicu u kojoj radim pa da pitam, rekoh možda i ubuduće ako ko se čega sjeti da pita gdje ima određena stvar, helem nebitno sad. Uglavnom, do petka imam fore skontati kako pripremiti mnoštvo kockica koje formiraju beskonačnu kocku, a to se lijepi nekom trakom. U jumbu imaju setovi ali nisu sve kockice, imaju i valjci, a meni to ne treba. Također imaju i slagalice one su skupe, a malo dođe. A pošto vas ima s djecom pa vjerovatno uzimate igračke možda ste vidjeli negdje. Treba mi u Sarajevu, sad da naručujem upitno je hoće li stići na vrijeme. Pogledah još u Bingu Pofalići gdje su igračke, isto imaju ove slagalice kojih dođe malo. Evo jumbo ali u Crnoj Gori valjda: https://jumbo-mne.com/me/products/drvene-kockice-49-kom Backup neki imam da se neka spužva reže, ali iskreno bilo bi lijepo da imaju pravi experience. Hvala unaprijed.
Hvala puno, nisam mogao naći isprva, a vidjeh da imaju i dostavu. Naručeno 5 setova za 5-oro djece sa preuzimanjem i plaćanjem u radnji s napomenom da je potrebno do petka najkasnije.