Mislim da su svi glumci prosli kroz mjesecne treninge i obuke da bi se moglo snimati sve u zraku, sa minimalnim CGI.
On the Line sa Mel Gibsonom... odgledao ali ne znam sta sam gledao. Prvi dio donekle ok, drugi dio filma je morbidan i glup. Zavrsetak pogotovo. Da je sebi ovo Gibson dozvolio ovakvu ulogu da glumi, nevjerovatno.
Nisi u toku,Mel Gibson je vec odavno na Bruce Willis Nic Cage levelu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zadnji dobar Mel Gibson film sto sam gledao je bio Get the Gringo. Znaci ima 10 godina. Smrtonosno Oruzje (Lethal Weapon) 5 bi se navodno trebalo poceti snimati iduce godine sa Gloverom i Gibsonom, mozda to bude valjalo.
Say what you want about Mel Gibson, but that SOB knows story structure Kako god, blacklistan je i dalje očigledno u Hollywoodu, nešto čisto sumnjam da mu dolaze ponude od većih producentskih kuća. Treba se više baciti na režiranja jer je itekako dobar režiser.
sve hocu da pocnem, al me stalno odbija ono trajanje od 3 sata. vjerovatno cu morati gledati iz jedno 5 puta.