E poz. svima Evo odlucio sam da kupim digitalni aparat do 500 KM pa em intresuje koji do 500 KM ??? Mislio sam uzeti HP Photo Smart 735 ( 380 KM ) - u Njemackoj gdje ce mi ga kupiti prijateljica. ili Samsung Digimax v4 ( 500 KM ) PA me samo zanima valja li ovaj HP 735 ( ima 3x opticki, 5x digitalni zoom, 16mb interne memorije, video clip funkciju...) ili mi preporucit neki dr. do 500 KM ( oko 250€ )- cijene u njemackoj jer cu tamo da kupim aparat. POzdrav svima. tepSIJA
Fakat nisi razmisljao u Fuji-u, Olypmus-u ili Sony-u? HP nije neka marka za digitalce u odnosu na navedene.
da baš hp i samsung mi nikako ne bi pali na pamet prvi (prije negdje pred kraj odabira...) sony mi je malo poskup... ali je vjerovatno oke... pogledaj ti prvo fuji-ja, olympus i sony, pa onda dalje (makar mislim da nećeš morat tražit).
hp je sranje.. samsung je ok za te pare.. sony je malo skuplji ali puno bolji.. ali ako uzmes samsung, neces se pokajati.. samsung koristi stvarno kvalitetnu lensu.. znam i sam da samsung nije valjao k**** prije, ali prije godinu dana se njihova roba nenormalno popravila.. fuji nije bas toliko dobar koliko pricate.. onda canon je super.... itd itd.. olympus i sony su zakon u koje mozes vjerovati ono BASH BASH.. HP nemoj nikako uzimati, a nemoj ni FUJI.. uzmi samsung, canon, olympus ili sony... makar u danskoj gledam rezultate i ocjene.. znam da su fuji i hp slabi..
ja bih isao sa canon-ovim modelom.. a kojim, to ostavljam tebi na izbor.. pogledaj cjenovnik pa se "nadji"..
Zna li tko web stranicu od neke kompanije koji prodaju digitalne kamere, a da su u Hrvatskoj. Ali da imaju cjenik. Pozdrav
Evo nasao sam dva fina aparata: Kodak " EasyShare CX 6330" ( 3x opticki, 3,5x digitlani, audio, video, 16 MB integrirano. 1,5˝ LCD, i 3,3 MP ) i Olympus C -350 Zoom ( 3x opticki , 4x digitlani, video, 16 MB xD kartica, 1,8' LCD..) Gledao sam razne forume sto se tice digitalnih aparata i vecina ih se izjesnila da su ova dva aparata odlicna za cijenu oko 189 €. A sto se tice HP PhotoSmart 735 svaki treci nije OK, jer ima neku fabricku gresku, kada ga priključiš preo USB komp. nista ne prepoznaje , pa jednostavno zaledi...ccc...moraju se baterije vaditi ( kao restart kod komp.) toliko Jos mi samo ostaje da vidim gdje je cijena najmanja, do sada ne min. cijena ovog Kodaka 175 € Info na web: http://www.walmart.com/catalog/product. ... 0864402498 Olympus je skupji oko 10€ , a negdje je Cijena ista.
Jos cu da vidim misljenja na forumima pa cu vidjeti, mada vecina kaze da je bolje uzeti Olympus zbog bolje CCD čipa nedo kod Kodaka. Poz...