Kako postati veteran, a da nisi ratni-vojni-invalid i da te ne mrze kad se vratiš iz rata? Kako kaže hurma: klikni na submit dugme 3000 puta. :smt024
A big shout-out goes to: Enis - zato što me vratio na pravi put™ Sulu6000 - za brojne sarkastične ali presmiješne komentare Stevie Ray - za brojne potvrde mog nevjerovatnog znanja i velike pameti Neo Bahamut Zero - za one brojne PS vijesti i borbu za jedinu pravu konzolu syss - za glas razuma i bashanje gay hardvera Dog_Father - za održavanje reda na forumu hurmash1ca - za moralnu podršku tokom teških razdoblja života ( kad me je ujeo cuko i sl.) Qler - za originalan nick koji me tjera na kreativno razmišljanje iskusni - za iskustvo Stihoklepac - za jedan od glupljih nickova i sve ostale koje mi je mrsko spominjati jer ne vrijede puno Ako hoćete da se nađete na ovoj listi, pošaljite mi kredita na 1-800-KREDIT-ZA-MOBITEL. Ili na 1-900-BEEEP-MEEEE. (sa perverznim glasom) :smt002
jedan od tvojih prvih postova, a znao si "ujedat" newcomere i zbog manjih lapsusa Svrstavas sebe u rang veterana forum poceo 2003 ti registrovan 2006 sad je 2008 koliko god bio pametan i trudio se fale ti 3 godine.Mozda za jedno 2-3 godine dobijes status moderatora sretno :smt006
Ode ti u veterane, samo kako si promjenio avatar nekako očukejm uvijek neki smješan post, što ti je halo efekat. :mrgreen:
Pa i jest smisao malo spamovati. Zaslužio sam, zar ne? A onu listu sam počeo pa mi dosadilo pisati. Stihy nije loše. Stihoklepac mi nekako djetinjasto. goldenboy a.k.a. hurmash1ca - :smt098
Evo ipak ima neke koristi o ove teme. Javi nam se čovjek iz starih dobrih dana kada je Mark Wahlberg bio Marky Mark.