1. bINARY cODE sOUND

  bINARY cODE sOUND Aktivista

  howdy , imam zanimljiv problem ... naime , nakon sto sam ukljucio telefon na usb kabl odjednom se ugasio i osjetio se blagi miris izgaranja elektronskih komponenti (gornji dio telefona gdje je kamera se ugrijao) , i nakon sto sam opet ubacio kabl u usb utor na kompu , vidim samo crveno svijetlo na tipkama za poziv (i ostalim osnovnim tipkama kad je telefon "zatvoren") ... :/ ... je li neko imao slican problem , kako odnosno da li se moze rijesiti , koliko para i td ... unaprijed hvala .
   
 2. JVC

  JVC Overclocker

  Sve su prilike da ti je nesto izgorilo, jedina ti je opcija da nosis u servis da ti oni daju procjenu i dali postoji mogucnost popravke, posto si iz sarajeva preporucio bih ti da odes u Teleoptic i potrazis Ismira lik je skroz ok. pa neka ti barem da dijagnozu i eventualnu cijenu popravke.
   
 3. bINARY cODE sOUND

  bINARY cODE sOUND Aktivista

  teloptic preko puta centralne ?
   
 4. JVC

  JVC Overclocker

  Jeste, od BBI prema vjecnoj vatri pa sa desne strane malo prije energopetrola.
   
 5. Thomasony

  Thomasony Aktivista

  Druze ako ti budu puno trazili to ti se ne isplati praviti. Otidji na Ali-pasino polje A faza kod pijace ima prodaja mobitela, internet klub i serviser. Malo mjesto ali odlican serviser vec dugi niz godina on meni servisira jer mi je i prijatelj i mogu reci samo najbolje o njemu. A nema obicaja takodjer da ti kaze crkla ti ploca pa da ti uvali sve pokvareno u njega i da ti povadi pola djelova kao neki serviseri.