dodao sam te daj nickove i tih ostalih,da dodam sve btw.skidam evo high res teksture i ostalo...ovdje svako malo,treba skinuti nesto od 5-6-7- GB kad sam instalirao igricu,skinuo je sa torrenta i valjda bila starija verzija...pokrenuo igru i opet sam moram downloadovati valjda novu verziju,dzaba dva puta skidao evo sad opet...hocu da vidim neki tenk,pise da ne moze i da moram skinuti neke hepeke...evo skidam
a jbga nisam obracao paznju...ali hajde brz je sada net,ide ovo solidno evo ostalo je jos 10ak minuta i skinulo je nekih 7 GB
kineski t-26 ima odlican top,razvaljujem ih samo tako i oni pocetni britanski tenkovi su dobri vec sam 4. rank
Re: RE: Re: War Thunder Svabe sa gepardom. Redovno 7 8 po partiji vazda nas par pri vrhu poslije bolji panceri Sent from my LG-D855 using Tapatalk
dodajte i mene MuameR_zippoo ja sam dosao do t50 tenka,to je treci u nizu u reasrchu nego,de mi recite mogu li se kako granate mijenjati ili svaki tenk ima sao jednu vrstu granata ?
aj sada sam masakar napravio roknuo 12 tenkova u jednoj borbi...i to sa t50 i t26 kinezi su cudo...svi ostali tenkovi su ko K,a igrao sam i sa britancima i sa njemcima
http://warthunder.com/en/registration?r ... e_47262910 pise da pozovem prijatelje i dobije se nekih poencica u igri moj nick je MuameR-zippoo,pa dodajte me ko igra stvarno ekstra igra,posebno sada kada imam jacu graficku pa guram na high detaljima,grafika ekstra
igra li vise ko ovo cudo od igre nisam igrao zadugo,danas vidim ima nova verzija...skinem i evo malo pucam problem je sto imam osjecaj da su smanjili nagrade u igri...prije sam dobijao po par hiljada lavica i do 1000 onih plavih cuda a sada nema sanse grindanje je bas tesko...izgleda da hoce da im se placa sto vise ovo vise uopste nije zabavna igra ovako
pa bude dnevni boost od 15%,kao neka nagrada...mislim da je i sada bio ali malo se dobija prije mi prosjek bio 4-5000 a sada ne mogu ni 2000 ne znam...evo malo sam googlao i vidim svi kukaju kako je grindanje presporo