Imam jedan upit za izradu manje web shop stranicu koja bi bila na WordPressu sa WooCommmerce. Pored plaćanja po preuzimanju, klijent bi želio da ima i online plaćanje preko weba. @bhd mi je dao par informacija preko Raiffeisen banke. Znam da i UniCredit ima isti/sličan način. Provziije su nekih cca. 5% ako se sejćam. Pored toga ima i PayPal koji opet ima veću provoziju. Da li je neko slično radio uvezivanje sa WordPress-om ili da zna neki primjer već urađene online prodavnice?
Je li se kome desilo da dobije od Poste neki link na SMS i kaze kako isporuka nije uspjela zbog nejasne adrese, da se popune podaci i plati za ponovno slanje 0.3$ URL je postaba[.]info/MLNAAm Stranica je od BH Poste, tj linkovi svi redirektuju na posta.ba Edit: u pitanju je scam, ja unesoh podatke, dodjoh do kartice Sent from my iPhone using Tapatalk
U toku je smishing kampanja preko koje se prikupljaju lični podatci. Link nikako nisi trebao da otvaraš, ta adresa uopšte nije adresa pošte. Mene su čak lično nazvali, smiješan poziv.
Crap, vec unesoh adresu i broj telefona, a stvarno cekam neki paket ovih dana. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa po linku se vidi da nije ok. Barem bi IT osobe trebale skontati da je scam. @Reznor razocarao si me Ali hajde licni podaci i nisu neki problem jer su svakako javni i ostavljamo ih svugdje za dostave, a cilj su sigurno bile kartice. Sent from my SM-F711B using Tapatalk
dobio sam danas ta dva smsa i posto znam da bhposta ne obavjestava nikad uocio da je jedna adresa postaba.art a druga postaba.online sto znam da nije bhposta i report junk, poslano mi je sa nekih icloud.com racuna mada realno ocekujem tacno dva paketa iz kine tako da bi neko naivan mislio da je bas to
BH Posta je pocela preko viber kanala da salje obavjestenja o prispjecu registrovanih posiljki.Meni sa olxa dosla dva puta poruka na viber,sa brojem trackinga. SMS ne salju nikada ali kod nas narod,koliko god da ih izvaras,uvijek ima jos naivaca Btw. meni nije dosla poruka ali jeste prijatelju,odmah mi poslao,pita je li scam,ko zna da ja to pratim...reko jeste
ja sam samo jednom dobio sms poruku od bh poste da mi je stigao paket i da dodjem da ga preuzmem. ponadao se da su to uveli kao novinu, medjutim šipak.