Pa nemaš šta. Ne znam kako je za PC ali za Xbox staviš svoj Microsoft account, svoju karticu, za adresu neku tursku staviš i to je to. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Kad se ide na pretplate, pa ultimate, izbaci error: Kad se ide samo na game pass, izlista sve u dolarima: Ovo je BiH acc. Vidim pusteno je za Srbiju i njima obicni gamepass kosta 15KM. Nije valjda da nama nude po US standardima.
Zbog ovakvih stvari treba sve crackovati što se može crackovati. Isto važi i za Streaming servise, samo sa torrent vući.
Baš su ga zakucali sa cijenom. Mada je sad ovaj premium tier dobar za 15 dolara. Skočila cijena i preko Turske, 32 KM dođe preko Turske ultimate, a PC game pass skočio sa 8 KM na 18 KM lagano cancel.
Preskupo. Ja sam preko turske krenuo kada je bilo 5km, došlo do 15-ak cini mi se i prodam xbox. Ko ne igra non stop tj odigra par igara godisnje isplativije je kupovati na snizenjima. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Koliko raja otkazuje pala im bila i stranica https://www.escapistmagazine.com/news-xbox-game-pass-price-hike/
Ne samo to, nego neki od najvecih 'samoposluga' kao 'Costco' su prestali skroz da prodaju XBX/S. https://www.thegamer.com/costco-ret...microsoft-gaming-no-longer-sold-confirmation/
Pa prate Sony, samo eto Sony i ima neku esklutivu, ovi nista, gamepass je bio jedini razlog da se xbox kupi Sent from my SM-S931B using Tapatalk
I Sony je baš bezobrazan postao. Svaka nova revizija PS5, sve gora i gora.. nekada je launch model bio najgori, a sada obrnuto.
Pohlepa ce lagano da ugasi sve na ovom svijetu. Tolike pare se vrte i to opet gleda samo da poskupi nesto...pa da barem te pare u nesto ulazu i razvijaju nesto novo,bolje...nego kurko...samo se bildaju racuni i to je to. Svi treba da ugase ovo sranje...ljudi si eno na prvu pokazali sta misle o poskupljenju od 50%,cim je pala stranica.
Nema to veze sa Sony, nego ima direktno veze sa tarifama koje je Trump uveo raznoraznim drzavama, tj. Kini u ovom slucaju.
Ma imali su 30 miliona pretplatnika, neka otkaže 2 miliona to je opet ništa koliko će zaraditi ovim poskupljenjem. Što bi gasili gaming diviziju kad ubise pare veće nego Sony. Ludo vrijeme u kojem živimo.
Gotovo sve igre koje sam kupio igram crackovane. Upalim PC jednom u sedmici, nemam kad čekat da se skine 30GB updatea s ovim našim konekcijama...