I ja sam se zezao dugo oko Game Pass-a, i na kraju uzmem xbox gift card od 20$, redeem-am na svoj microsoft acc i tako platim. Prilikom odabira placanja moras imati na racunu dovoljno da ti mogu naplatiti jednu pretplatu. Acc je na US adresi. Uzmi giftcard od 20 ojra i tako plati
Meni npr nije problem ti, sve stavim na US adresu, ali kad dodje placanje vide da je kartica/paypal na BiH adresi, i ne mogu dalje. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ja sam ja paypal stavio svoju pesoto adresu. Tako da nemam problem. Cak nemam ni poreza jer je pesoto u Delaware-u. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sad probao Forza Horizon 5, sve na extreme, 4K. Dio u džungli je fakat next-gen, ljepše od RDR2. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam sta se desilo, ali evo situacije: uzmem live gold+game pass 14 dana, regija us, prodje i svaki mjesec billa uredno, ali igre nekim cudom nisam mogao kupovati preko store-a. Promijenim karticu na paypal umjesto raiffeisen unicredit kad gle cuda prodje transakcija za rdr2, probam jos jednu jeftinu igru (stari battlefront 2), hoce i ona. Je li ko jos imao ovakav cudan slucaj? Sent from my iPhone using Tapatalk
I meni preko PayPal radi, neće preko kartice na Xbox jer je regija usa, a na desktop mi je BiH regija i radi kartica.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ljudi ja nikako da ugajgulim xbox game pass na pc-u, ako ima neko volje da mi da bas uputu. Znaci kad dodjem do placanja kaze da je paypal adresa u drzavi koja nije podrzana. Prethodno probavao stavljati adresu profila na USA i sl., regiju mijenjao, opet isto. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ja prije par dana na gamivo.com platio 5KM 2 mjeseca gamepass trial. Napravio novi Gmail, registovrao ga na Xbox.com. Otisao na redeem a code I ukucao Taj kupljeni. Onda na Windowsu, odeš pod apps&settings I regiju Windowsa stavis na USA. Pokrenes xbox app na PCu, ulogujes sa sa tim gmailom i biraj šta želiš downloadati sa gamepassa. Sent from my iPhone using Tapatalk
https://news.xbox.com/en-us/2022/01/04/coming-soon-to-xbox-game-pass-january-2022/ Mass Effect Legendary Edition dolazi 6.1.
Dosao i novi Hitman, iznenadio sam se kad sam vidio jer nisam nigdje ni procitao da ce doc. Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Ma lakše ti je svaka 2 mjeseca napraviti novi Gmail i kupiti 2 mjeseca Game Pass Ultimate Trial, 1.99€ košta za ta dva mjeseca. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma Turska je odličan deal. Nego bezveze pitam čisto da vidim da i BiH nije jeftina, mada kod nas je marka vezana za euro a standard gori od turske Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
jedva sam ga upogonio da mi radi iz bosne kako bi sad na tursku presao nemam pojma znam da preko paypal placam, da mi je nesto u USA, nemam pojma... a volio bi iskreno da mi je sve kako treba, da se ne jebem