Pozdrav raja. Kupujem novi telefon i razmišljam da uzmem Redmi Note 8 Pro pa me zanima vaše mišljenje. Gledao sam na stranici https://procomp.ba/34-mobiteli.html i djeluje mi da ima odličnu kameru i bateriju, vrlo dobar kvalitet zvuka, te solidan kvalitet izrade i dobar ekran.
Fajke ako reklamiras procomp, dzaba ces, znaju ljudi ovdje i za druge sajtove sa mnogo boljim cijena. Vidim vec druga, treca tema sa procomp linkom. Kad budu imali 20-30% nize cijene mozda i sta kupimo od njih. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ako ces na rate ili pravu garanciju ili imas bh telecom uslugu onda kod njih. Za 300-350 mozes dobiti uz neku mobilnu pretplatu ili mojatv. Ako neces ili nemas ovo iznad, i tražiš best buy cijena + garancija onda imel, 440KM. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kad smo se već dotakli teme, prijatelj je prošle godine kupio RN 7 u procompu, kao muž od njegove kolegice radi tu pa znam da je dobio fin popust, cijena je bila nešto kao u univerzalnom(a oni su uglavnom najpovoljniji), znači može se napraviti cijena kad se hoće... Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Svi mogu dobro spustit i da su opet dobri. Svako sebi ganja gdje mu je najisplativije. Od mene preporuke, ganjajte imel, imtec, ekupi i slicno sa boljom garancijom, a redovno imaju popust na razne kartice i bolje cijene od ostalih. Zavisi sta kupujete. Mene je imel odusevio cijenama, preporučujem ih svugdje. Imtec sam kupovao dosta isto. Ekupi nisam nesto puno, ali dosta prijatelja je iskoristilo raiff i nlb popuste od po 15-20%. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Gledao sam na eKupi , Imel-u i Imtec-u i cijena je u pet KM razlike. Razlog zašto stalno navodim ProComp jeste taj što sam do sada uglavnom kod njih kupovao uređaje (Računar, Laptope, Fantech opremu itd.).
Istina, nemam ništa s njima, ali par nas je kupovalo kod njih, i mogu sve najbolje reci. A da se pridružim, hoću novi mob, isplati li se Note 9 Pro uzeti, ima li ga ga neko možda, kakvi su utisci? Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk