Youtube & Google+

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Bio_Sam_Zmijanac, Nov 20, 2013.

1. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Ja sam obrisao Google+ i otišlo mi sve, nije mi žao YT acc-a ali mi žao Panoramio servisa.
    Stvarno google se*e sa ovim.

2. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Re: roflmao internacional - roflmaodžinica [RELOADED]

obrises g+ acc ode s njim i yt acc? bullshit

3. NAILS

NAILS Moderator

Cekaj malo ..cemu citav taj hajp ???

Povrsno sam ga propratio i kontam nidje veze. Sta google radi. Kliknem da komentarisem i trazi g+ login.

Ali, gugl je prije par mjeseci dodjelio postojecem youtube acc g+ acc bez tvog pitanja. Samo ti znaci kreirao novi acc i duplao informacija "o tebi".

Mene sada zanima, zasto se ljudi bune ako je sva poenta ulogovat se na g+ sa youtube acc i da nastavis koristiti youtube kao i do sada.. kada ostavis komentar stoji youtube acc info, jer je identican kao i g+. Evo cisto postavio komentar da vidim da li je to to i evo stoji youtube acc komentar, ne g+: http://pokit.org/get/img/e71e82ba3c1204 ... a35a55.jpg

4. Ninja

Ninja Komšija

Njihova prćija, nek rade šta hoće.

5. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Vecina na g+ koristi pravo ime i prezime, a na youtube neki nick. Mene je stalno pitalo pitalo koji acc da koristim dok slucajno nisam pritisnuo na g+. Sad su mi svi komentari pod pravim imenom i nemam pojma kako se vraca, a vise ne pita nista :D

6. NAILS

NAILS Moderator

To je vec drugi par cipela mada suma sumarum.. ogavno sta rade sto jest' jest'. Ali eto, meni je sada opet isto.

7. extibo

extibo Komšija

Nije. Ja jos uvijek nemam G+, a prije ove besmislenosti sam uredno komentarisao youtube klipove bez G+ acca, iako mi je nudjeno vise puta da napravim isti i merge-am ta dva acca.

8. EL NINO CFC

kako je samo to smaralo, pa hotovo stalno mi je dolazilo da li da promjenim nick ili da koristim pravo ime.

9. zippoo

zippoo Veteran foruma

mene i sada prilikom loggina pita koji account da odaberem
    ja redovno odaberem stari,jer su mi tu "pretplate" i snimljeni klipovi i svasta a na g+ acc nema nista
    mislim da se promjena vrsi u opcijama,klik na avatar gore desno i ima opcija "switch account"

ne znam za vas,meni ovo nista nije promijenilo situaciju,sve je isto,jer se logujem na stari account

10. Haker

Haker Veteran foruma

Mene najviše zajebaje na androidu, ne mogu video pokrenut a da me ne pita koji ću acc.

11. NAILS

NAILS Moderator

Kako rekoh, meni je davnih dana sam napravio g+ acc od youtube akaunta. Prilikom postavljanja prvog komentara nakon ovog g+ forsiranja, trazilo mi je da se ulogujem sa g+ acc, ulogujem se sa youtube akauntom i to je to. U biti sam se ulogovao na youtube dva put sa istim profilom. Jedan za "normalni" rad i jedan za komentare.

12. extibo

extibo Komšija

Moj komentar se odnosio na ovo.

13. sumeir

sumeir Komšija

Jeli ko primjetio da kada se poveća rezolucija videa na youtube-u samo se "zakuje" i stane.

14. anel007

anel007 Komšija

ja za youtube koristim YouTube Options koji sam odabira velicinu videa, rezoluciju snimka i ostale djidje i do sada mi se nije desavalo da stane neki video

edit: za komentar ispod, slika od prije pola minute: http://pokit.org/get/img/8b7ffa5ea7f354bc51bbbecf10d1973a.jpg

15. Vedo

Vedo Moderator

aha, nece 1080p da si pita.

16. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Kod mene je Magic Actions For Youtube. Isto podesis 1080p i uvijek pokrene bez problema.

17. EL NINO CFC

mene nervira sto mi sam yt smanji rezu
    a nekad moram refresh stranicu da bi pogurao vidro u hd rezi

18. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Skini ekstenziju, milion opcija ima.

19. sumeir

sumeir Komšija

Očito je nešto do njih.Neke kanale što pratim preko live stream na youtube-u nisu radili nekoliko dana.Sada kada su ponovo proradili nemogu ih gledati u višoj rezoluciji od 360p i nekad se nemogu pokrenuti odmah javlja naku grešku.

20. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

YT je postao njesra kako ga je kupio google, sve nešto šteka i zeza.