Ja sam obrisao Google+ i otišlo mi sve, nije mi žao YT acc-a ali mi žao Panoramio servisa. Stvarno google se*e sa ovim.
Re: roflmao internacional - roflmaodžinica [RELOADED] Cekaj malo ..cemu citav taj hajp ??? Povrsno sam ga propratio i kontam nidje veze. Sta google radi. Kliknem da komentarisem i trazi g+ login. Ali, gugl je prije par mjeseci dodjelio postojecem youtube acc g+ acc bez tvog pitanja. Samo ti znaci kreirao novi acc i duplao informacija "o tebi". Mene sada zanima, zasto se ljudi bune ako je sva poenta ulogovat se na g+ sa youtube acc i da nastavis koristiti youtube kao i do sada.. kada ostavis komentar stoji youtube acc info, jer je identican kao i g+. Evo cisto postavio komentar da vidim da li je to to i evo stoji youtube acc komentar, ne g+: http://pokit.org/get/img/e71e82ba3c1204 ... a35a55.jpg
Re: roflmao internacional - roflmaodžinica [RELOADED] Vecina na g+ koristi pravo ime i prezime, a na youtube neki nick. Mene je stalno pitalo pitalo koji acc da koristim dok slucajno nisam pritisnuo na g+. Sad su mi svi komentari pod pravim imenom i nemam pojma kako se vraca, a vise ne pita nista
Re: roflmao internacional - roflmaodžinica [RELOADED] To je vec drugi par cipela mada suma sumarum.. ogavno sta rade sto jest' jest'. Ali eto, meni je sada opet isto.
Re: roflmao internacional - roflmaodžinica [RELOADED] Nije. Ja jos uvijek nemam G+, a prije ove besmislenosti sam uredno komentarisao youtube klipove bez G+ acca, iako mi je nudjeno vise puta da napravim isti i merge-am ta dva acca.
kako je samo to smaralo, pa hotovo stalno mi je dolazilo da li da promjenim nick ili da koristim pravo ime.
Re: roflmao internacional - roflmaodžinica [RELOADED] mene i sada prilikom loggina pita koji account da odaberem ja redovno odaberem stari,jer su mi tu "pretplate" i snimljeni klipovi i svasta a na g+ acc nema nista mislim da se promjena vrsi u opcijama,klik na avatar gore desno i ima opcija "switch account" ne znam za vas,meni ovo nista nije promijenilo situaciju,sve je isto,jer se logujem na stari account
Re: roflmao internacional - roflmaodžinica [RELOADED] Kako rekoh, meni je davnih dana sam napravio g+ acc od youtube akaunta. Prilikom postavljanja prvog komentara nakon ovog g+ forsiranja, trazilo mi je da se ulogujem sa g+ acc, ulogujem se sa youtube akauntom i to je to. U biti sam se ulogovao na youtube dva put sa istim profilom. Jedan za "normalni" rad i jedan za komentare.
ja za youtube koristim YouTube Options koji sam odabira velicinu videa, rezoluciju snimka i ostale djidje i do sada mi se nije desavalo da stane neki video edit: za komentar ispod, slika od prije pola minute: http://pokit.org/get/img/8b7ffa5ea7f354bc51bbbecf10d1973a.jpg
Očito je nešto do njih.Neke kanale što pratim preko live stream na youtube-u nisu radili nekoliko dana.Sada kada su ponovo proradili nemogu ih gledati u višoj rezoluciji od 360p i nekad se nemogu pokrenuti odmah javlja naku grešku.