zamjena maske za SE

Discussion in 'Pametni telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by neko, Oct 28, 2008.

 1. neko

  neko Aktivista

  pozdrav...
  da li neko zna gdje bih mogao zamjeniti masku za tel. w380?
  recimo neki servis poput teloptica? hvala
   
 2. Reznor

  Reznor Komšija

  Ne vjerujem da postoje 100% originalne maske koje proizvodi licno SE, ali vidim da si iz SA, i predlazem da posjetis ANKU u novom Robotu. Maske su sve po 15 KM. Najvjernija su kopija originalu, i bolje su kvalitete nego one po (buvljim) pijacama. Takodjer druga opcija je ebay gdje ima dosta raznih maski. Takodjer ako ne zelis/ ne znas to sam uraditi onda ipak je najbolje otici u servis. Mislim da bi to gotovo svaki serviser znao uraditi, i ugradice ti upravo ANKInu masku, samo sto ce ti naplatiti 5 KM za ugradnju, odnosno izaci ce te 20 KM. Par puta sam isao da pitam za zamjenu maski na svim svojim dosadasnjim telefonima, i cijena je svugdje bila ista, barem ovdje u Tuzli, ali rekao bih da je slicna filozofija i kod servisera u SA.
   
 3. neko

  neko Aktivista

  ma nije problem..nek naplati i deset KM samo da znam gdje ima servisa...ja znam za ovaj Teloptic...ali oni nemaju vise tih maski, tako da me zanima gdje jos moze da se odradi...a hvala ti na odgovoru..
   
 4. Neo Bahamut Zero

  Neo Bahamut Zero Veteran foruma

  Postoje za sve marke, samo su namjenjeni za zamjenu u oficijelnim servisima. Samo treba naci. Recimo za Nokiju gore na carsiji lik nabavlja 100% originalne (sto cijena i pogled na kvalitetu izrade govori).