Sony PlayStation 4 official thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Feb 21, 2013.

  1. aeRo

    aeRo Komšija

    Meni je GoW evo na cekanju a i Horizon: Zero Dawn s njim. U zadnje 2 sedmice ne mogu nikako da uhvatim da sjednem da nastavim RDR2. Zagazio sam duboko u chapter 3 sto se tice storya. Ne znam sta bih rekao o igri - svijet je prelijepo uradjen, toliko se o nekim sitnim detaljima brinulo da se covjek svako malo iznenadi. Dodatnog sadrzaja tj. side missiona ima more. Ko hoce da sve zakuca na 100% imati ce dosta posla. Ali unatoc svemu tome ja ne mogu reci da sam nesto sad pretjerano zagrizao za igru po pitanju story-a. Kompletna prica mi je nekako totalno mlaka i odvija se poprilicno sporo, barem za sada. Igra je remek djelo s tehnicke strane tu nema prigovora, ali sve u svemu meni nesto fali. Definitivno mi nije k'o sto sam mislio ono da cu reci najbolja igra ikada. Ali da su iz Rockstar-a tate mate open-worlda to niko ne moze pobiti.
     
  2. Esh

    Esh HWB

  3. Neo Bahamut Zero

    Neo Bahamut Zero Veteran foruma

    Još jedan u nizu Sony proizvoda koji će u rekordnom roku prestati podržavati i prodavati. :D
     
    Esh likes this.
  4. Neso

    Neso Komšija

  5. Neo Bahamut Zero

    Neo Bahamut Zero Veteran foruma

    Nisu ga ni morali hack-ovati, priključiš usb tastaturu i dobiješ pristup 'servisnom' meniju iz kojeg možeš ubacivati nove igre, birati regiju i ostale opcije.
     
  6. Reventon

    Reventon Veteran foruma

    To valjda ne radi sa svim tastaturama, samo sa nekim high end koje su skuplje od ove konzole...
     
  7. Neo Bahamut Zero

    Neo Bahamut Zero Veteran foruma

    To vjerovatno trenutno dok se usb kontroler/id u tim tastaturama ne emulira preko Teensy-ja i sličnih jeftinih uređaja.
     
  8. Reventon

    Reventon Veteran foruma

  9. XTRage

    XTRage Veteran foruma

    Yamauchi reportedly told Finder.com: "It takes six months to create a single car.
    “It's over-specced for PS4 Pro. So we are building for future versions of the console rather than the one we see today. I think it would be no problem to run it at 8K even.”

    Iste lazi ponavlja 15 godina, iz generacije u generaciju, od GT4 nisu izbacili postenu igru.
     
  10. Pelikan

    Pelikan Veteran foruma

    Ma debili nece da outsourceuju nista, sve u studiju rade. A ostali plate azijate i nastancuju im koliko hoce auta. Ja sam prezadovoljan Sportom, svaki mjesec 8-9 auta i staza, sve dzaba, ko voli online, ali GT7 u startu mora biti 3 puta veci.
     
  11. Esh

    Esh HWB

  12. Pelikan

    Pelikan Veteran foruma

    Uncharted: The Lost Legacy $9.99, nikad nize nije bilo. Dosta ovih igara su bile na vecim popustima, pa se ne treba zalijetati. Historiju cijena mozete vidjeti na psprices.com.
     
  13. hmudd

    hmudd Novi član

    "Unable to Find This Page. It may be unavailable or the address may be incorrect. Select [Home] to continue browsing PlayStation™Store." o_O
     
  14. Esh

    Esh HWB

    Kod mene otvara. Ovo je za američki store.
     
  15. Pelikan

    Pelikan Veteran foruma

    Ako si ulazio skoro na EU store, zapamti IP, pa ti ne da na USA. Gluposti ali eto... Mozes na toj gore stranici vidjeti sve igre na sale.
     
  16. SpookyMoO

    SpookyMoO Komšija

    Ljudetine moje, isplati li se sada uzeti ovu ps4 konzolu?Nesto razmisljam, posto sam prava penzija,a nabavio neki wireless kontroler,pa igram preko racunara na tv-u lezeci, pc igre.Tacnije,navikavam se na kontroler, mada mislim da se nikada navici necu,pogotovo u fps igrama ali opet kad skontam da sam uspio za par dana bar malo da se ustelim mozda cu se vremenom navici.Ako budem uzimao imate li neki prijedlog konkretno koji tacno model i naravno bilo bi pozeljno da idu 2 wireless kontrolera ako uopste ima neka ponuda da to dodje u paketu?Hvala

    Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
     
  17. Haker

    Haker Veteran foruma

    Stvarno mi nije jasno navikavanje na gamepad. Šta se ima tu navići, pa akcijske igre iz trećeg lica, platformeri, vožnje se igraju sa gamepadom, tako su i osmišljene. Fps, RTS neće nikad valjati na gamepadu.

    Naravno da se isplati sada uzeti, sada je najbolji vakat, ali jedino nov. Neki dan gledam cijene po piku, nema razlike između novog i polovnog.

    Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
     
  18. SpookyMoO

    SpookyMoO Komšija

    Jbg ja sam nekako kao sakat sa njim :) Pa nov sam i mislio i naravno originalne igre mislim kupovati.

    Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
     
  19. Aldiin

    Aldiin Overclocker

  20. Haker

    Haker Veteran foruma

    Ma smiješno je kupovati na piku, baš čudna situacija sa plejkom. 470 nova i ganjaj igre po sniženjima, jebo UFC 2 i gluposti zbog kojih dižu cijenu

    Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk