Separate names with a comma.
Naravno kao podstanar mi odgovara da imam na krace vrijeme tv i net. Mozda i da imam mogucnosti prijenosa na novu lokaciju. Kakva je ponuda...
kako kao podstanar uvesti net i tv bez ugovora i klauzule najmanje 12/24 mjeseca? neka iskustva....spominje se neka saglasnost vlasnika stana...
Trgujem preko Amazona vec godinama, kao sto neko rece oni licno ne, ali ostali trgovci koji se oglasavaju, mogu slati za BiH ako zele. Treba se...
Ima neko od Vas da radi servis racunara, nek mi se javi u inbox. Hvala
Prijatelj bi kupio, ali nije siguran da li odgovara nasoj mrezi i uslugama u BiH. Jel moguce uzeti mob, a da odgovara mogucnostima nase mreze i...
Jedan od prodavaca, nema maticne, a drugi prodavac je napisao....."ispravna je sto se tice rada, ali ne baca svjetlo kad se spoji na laptop, ne...
Potrebna maticna za laptop HP 550, model: p/n FU 411 EA#AKN. Gdje traziti? Neke sugestije. Thx :smt006
Prijatelj trazi Samsung Galaxy S3, negdje da ima u prodavnici? Trazio kod Univerzalaca, sve rasprodato.
Imam problem sa hotmailom odnosno laptopom. Logiram se uredno, ali bilo kakve radnje ili opcije ne mogu koristiti, procitati poruke ne mogu,...
Da li je neko koristio usluge http://www.myus.com ? Inace prepakuju posiljke, objedinjavaju vise narudzbi u jednu, meni djeluju ok, jer mi se...
Pravim udruzenje koje ce morati biti i vani prepoznatljivo. Ista i sl. udruzenja-klubovi imaju svi svoje nacionalne domene da ne nabrajam, vi ih...
Ako sam ih shvatio bila bi ba. domena.....ako ne bude ne bih je ni uzimao onda.