Separate names with a comma.
Obračunska kod Eroneta je 60+10 sekundi. Imaju i paket Smart 20 (po 600 minuta i poruka na sve mreže + 3 GB Interneta), 20 KM mjesečno bez...
Eronetova Smart NET tarifa, 20 maraka, po 120 minuta i poruka i 10 GB neta, prezadovoljan.
Nikakvih problema kod mene.
Sasvim normalno... Jedan si daljinski dobio gratis, ne možeš i svaki sljedeći. Čuvaj taj koji dobiješ ili plaćaj nove, kako ti volja.
To je promotivna akcija za nove korisnike (uz ugovor na 24 mjeseca), nas sa dugogodišnjim pretplatama ko jebe. :) Imaš o tome više ovdje.
Skini TraslucentTB aplikaciju, mislim da ti to može pomoći.
Kod mene je isti slučaj, isto tako prije par godina odradili s alkatenom i unutra ubacili parice. I tražio im ja optiku (platit ću im ja ako...
Tražio sam optiku do kuće / radnog stola (tzv. FTTD) ali mi u tuzlanskoj direkciji rekoše da nije praksa spajati korisnike na optiku, a na njihov...
Bajramuju, jebeš sajt. :)
Pa tako nekako, i ja mislim da se ne isplati.
Platiš kešom taj iznos koji je naznačen na telefonu za odabranu tarifu (u tvoj slučaju Super 25 Net) + mjesečnu pretplatu + mjesečnu ratu za...
Zašto ne? [img]
Radi ping ali je iz preglednika nemoguće otvoriti 1.1.1.1. Ovaj drugi uredno radi. I dok ovo riješe proći će jedno tri, četiri mjeseca. xD
:D Limit, pokoju Web kameru i eventualno neki lokalni kanal kojeg ne gledaju ni vlasnici.
Zašto flash pored HTML5? Ja ga nemam ni instaliranog kao dodatak i ne sjećam se da mi je u skorije vrjieme trebao.