Separate names with a comma.
Kupljen samsung, hvaalaa svimaa na savjetima, odlican je.
E da, jos jedno pitanje, koliko bi taj samsung trebao imat po defaultu garancije, jer nude 5 godisnju garanciju uz doplatu od 90€, da li je...
Ahaa, e pa super, to mi je bitno. Hvala na info. A za HDR iskreno ne znam sta tacno donosi i kakva je razlika, nisam uzivo vidio poredjenje tako...
Hmm, znaci Samsung, onda on, jedino mi zapara oko neka recenzija od lika koji je izjavio da mu je odziv TVa prelos, pogotovo na igrama i da sve...
Za taj TCL sam tek nedavno cuo, mislio sam da je smece, ali izgleda da je to oke brand.. 529€ je ovaj 8079 i jeftiniji je trenutno od ovog LG...
Gledam malo neke Tve i ne mogu se odluciti, cijene nekih 500-600€, 55-58 velicina, sta je najpametnije kupit? Najvise ce vrtit PS4, a kasnije i...
Danas probam neki stari LG 32SL8000 TV i iznenadio sam se koliko je dobra slika, i boje i kontrast i posebno me iznenadilo koliko slika ide...
Hvala ti Cook na ovako detaljnom objasnjenju.
Samsung Smart UHD/4K LED TV UE55NU7172U Oko 200km je skuplji od 6172.
Pise da je 4k, znaci veci broj, a losiji model?
Vidim u BH telecom ponudi TV-a vise nema samsung 55 6172 nego je sad 55 7172U, po brojevima bih rekao da je ovo bolji model ili? Kakav je to tv,...
Jel gledao itko Happy. :D Luda serija skroz.
Walking dead izgleda opasno dobro, bar na trailerima, nisam skuzio kad bi ovo trebalo izaci?
Usb pc tastaturu? A gle, kad se upali ponudi mi pocetnu poruku da pritisnem PS tipku na kontroleru za dalje. Ona plava pozadina, ne dodje uopce do...
Da, dobro si. Imam i ja to, mogu svoj ps4 kontrolirat daljinskim od tva, ali i to je opcija koja se mora aktivirat u opcijama na ps4 tako da ni to...