Separate names with a comma.
Kuponi su ja mislim za retail.
Vidim ja vi se raspricali o grafuljama :D . PS mi je chieftec 360W na NB imam plavog zalman pasivca a na SB zutog pasivca. Kako mislis nebo je...
Ma nisam ja kupovao cijelu konfu. imao sam dijelova od stare konfe: Pentium 4 2.0GHz Matsonic9127C 256MB PC-2100 Ati 9600 pro Samsung dvd rom...
Trebam pomoc. Dolje u sigu je moja nova i konacna konfa :D , jedino cu jos staviti 512 rama i to je to. Mobilac mi radi na 210x11.5 (2410MHz) a...
TOCNO. Frend mi isao kupiti komp i oni u trgovini pricaju njemu prescotti su odlicni procesori ali posto ih sada nemamo a AMD ti nije bas za...
Ma nije crko sto posto jer uspijem ga ja upaliti samo iz par pokusaja
Mijenjao sam plocu i proc. I kada sam sve sastavio idem ga upalit kad ono jedan dugi biiiiiiip onda stanka pa opet biiiiiiiip. Sve unutra...
Pa znam ima na torrentu Counter Strike: Source ali ima 294 MB a na bittorrent-u mi je brzina na 2kbs i dizalo bi mi oko 30 sati. Na 128k mi je...
Bas sam jutros vidio da negdje ima za dignuti HL2 Counter strike ali neznam link pa ako netko zna da me uputi. Hvala :mrgreen:
Pretpostavljam zbog povezanosti s nvidiom. :)
Zasto mobile barton radi na tako niskoj voltazi. Cuo sam negdje da je doslo do neke greske u proizvodnji ili nesto tako.
A jeli mogu spojit ati i nvidiu?