Separate names with a comma.
puko im kvar : :mrgreen: ... prvo pola grada trokiralo onda raspad totalni, nema neta-telefona, ni televizije... i da podrska za hbo go im je.....
imal jos neko problema sa hbo go uslugom ?... zadnjih dana jednostavno stekala, losa slika itd... a net imao normalnu brzinu.. a od pon ne mogu ni...
eto nesto manje od dva dana koliko je bio kod mene, toliko je i drzala baterija, dok se nije skoro ugasio, al maltene stalno nakacen na net,...
uzeo solu, 30km skuplja od ace plusa. na prvu, koliko sam vidio extra mob, naravno za svoju cijenu
@neo nije problem, napisao sam kome ide i za sta ce se koristit fon. al znaci da ipak vidim imal sola u radnjama :D
evo gledao po sopingu, galaxy ace plus 390km i futrola po zelji, ima crvena, znaci nije los, da pazarim sutra :D gledam brzi je proc, jeste...
ma ne mislim sebi, vec mami uzet neki entry, taj bi mob vidio wireles 1-2 puta sedmicno, malo navigacije, slike jok, najvise bi se pricalo preko...
to stoji, meni licno bi garant smetala rezolucija i sve, il drugom ko se navikao na bolje/brze... ali opcenito kao enty smartphone, za...
valja li cemu ovaj lg; http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l5_e610-4571.php kao entry neki, koristio bi se standardno, za wifi, ponekad...
:wink: ma ruzno im radno vrijeme u ze, do 2 sata ak nije, a guzva uvijek... ugl. zvao kazu moze se uzeti jos jedan stb, dodatno 3km mjesecno
ne izgleda losa igra, samo se malo navici na "kretanje"... samo vrijeme mi mjenjat konfu, q6600 i gtx260, poslabo, medium jedva ide normalno,...
moze pomoc, nedoumica... jer imam sljedece situaciju, planiram uzeti onaj mix paket(hd televezija, net, telefon), i dobijem 1 stb... al zanima...
ali valja gledat na njem rtl-u hehe, a nista ne razumijem :mrgreen:
znal se tko ce od "nasih" prenosit, tv1 ?
izgleda jedino kod mene 4:3 monitor :lol: