Separate names with a comma.
U jednom partu radiš sa više Body-ja, tako da Feature-ima prvog Body-ja ćeš kreirati novi part, Feature-ima drugog Body-ja kreiraćeš drugi novi...
Žao mi je što kasnim sa odgovorom, no poenta je u sljedećem: Da bi mogao simulirati rad mehanizma potrebno je da imaš fiksni part ili assembly, a...
Pa potraži na oficijelnom sajtu. Ili Vas u BMW-u uče da informacije o CAD/CAM softverima tražite po forumima koji se usput dotiču te problematike...
A ti očito pojma nemaš šta je explode assembly-ja ? :lol:
Da se ti nisi tu malo preračunao? Recimo neka je brzina čitanja sa hard diska 50 MB/s a brzina pisanja na disk upola manja (na toj mašini na kojoj...
U Catia se ne modeluje poligonima kao u 3D Studio Max ili Maya, nego parametarski, sa tipskim formama, tj feature-ima. U Free Style i Automative...
Ako upišeš smijer proizvodnog mašinstva onda ćeš htio ili ne morati da radiš sa CAD programima. Prije svega radi grafičkih i semestralnih radova...
Sve je to fino, ali uglavnom nepotrebno ako se baviš inžinjerskom praksom. frenki_23 više vremena posveti vježbanju, da naučiš kako se koriste...
Najlakše je da izgovoriš tu riječ ekavskim naglaskom ali našim ijekavskim akcentom (kako rade voditelji na televizijama koje sam pomenuo). Ako...
Zašto pišeš ekavicom na srpskim forumima? Ja sam Srbin po nacionalnosti pa to ne radim. U ratu je, koliko sam upućen ministarstvo prosvjete...
http://www.forum.hr/showthread.php?s=b0 ... e&t=138533
Viljariba i Viljabaho :mrgreen: Dodaj Dog i reklame za zubne paste koje takođe čuda čine kao i deterdženti. Ali nisu te reklame toliko...
Pored toga, zao mi je i ljudi koji rade na razvoju i u izradi ovakvog automobila. Sve zato da bi ga tatin sin koji ne zna voziti zapucao u stub....
Nadjemo se jednom na zeljeznickoj stanici u Doboju, kada putujem kuci za vikend i donijecu ti help na DVD-u. Dogovorimo se dalje na PM, ili mi se...
Vjerovatno su te igre bile u kutiji ali kod nas je praksa da ih ne dobiješ. Možda su ti i memoriju sa grafičke odlemili :lol: