Separate names with a comma.
Daj boze da vise od 250km dobijes,to raja gleda kao polovnu karticu.
Ma ima i probao sam ali nista,ma koristim ga vec neke 4 godine i nikad nisam imao nikakav problem,kad neki dan upali komp pojevile su se te bijele...
Da ne otvaram novu temu pa cu svoj problem taviti ovde: Ovako imam SONY Multiscan200GS Trinitron(17) monitor i odnedavno su mi se pojavile neke...
Mozda je ovaj skuplji BOX verzije,mada je razlika opet prevelika.
Nove komponente stalno izlaze,moras nekad i nadograditi komp :D .Za tu lovu mozes kupiti i Athlon64 procesor ali ces na grafickoj pristediti,ja bi...
Ma hocu samo da zaokruzim na 1000mhz,dalje ne mislim ici.
Mislim da je cooler dosao sa procesorom(box verzija),ali imam dva dodatna ventilatora na kucistu(plus kuciste) pa mozda to pomaze,nego ocelimi iko...
Maksimalno se grije oko 40 stepeni procesor,tako da bi mogao fino raditi i na 1000, znam da razlika nije velika ali 1000 puno lijepse izgleda :D
Dobra je uzmi je slobodno,samo koliko je love.
LG takode koristim ga godinu i nikad me nije iznevjerio,mislim da ima u plusu(http://www.plus.ba) za 50km MPC.
OK,to nije problem,znaci nabavim dva modema,dvije mreze (trebali mi jios nesto)i trebalo bi da funkcijonise normalno,mislim jedna konekcija na 2...
Dalice mi morati moj kompjuter biti upaljen da bi ovaj drugi radio,ili on moze nezavisno raditi.
Kartu sam uzeo preko firme od jarana,tako da nema sad nazad,usto ovo je bila najaca karta zajedno sa 5600 koja ji i skuplja.Na 240(480)radi...
Uzeo sam je po VPC za 200km,nego igre mi fino idu nevidim zasto bi je mijenjao,nisam neki zahtjevan igrac,treba mi iskljucivo za rome:total war...
U aida32 pise za jezgro 400 za memoriju 200ddr,sto je 400.Inace igre lete za sade na max. idu Pandora Tomorrowi halo, na medium farcry sve u...