Separate names with a comma.
Bio sam na moru, pa ne stigoh prije odgovoriti, kupio sam računar, može lock. Hvala!
Kupujem bilo kakav ISPRAVAN Pentium 3 bez monitora, samo centralnu.
Žutu žicu skopčaj direktno na akumulator (naravno da ćeš staviti 10A osigurač), a crnu direktno na masu auta (iskoristi neki šaraf koji ide...
Drago mi je da nije zasvijetlio u mraku. :)
Samo ako radi na istosmjernu struju. :)
To je naizmjenična struja, pa ne bi trebalo biti bitno, ali za svaki slučaj provjeri. Ako nema kontrole brzine na samom motoru, a ne bi trebalo...
Najbolje ti je staviti karticu od 4gb i mape na istu. Mapa koja dođe uz uređaj nema nikakve veze, slobodno je obriši. Mape selektuješ jednu po...
Prijatelju je potreban bilo kakav CRT monitor, pa ako ko ima kakav viška, nek' se javi.
Ako naplate carinu na pošiljke neznatne vrijednosti (do 50KM, kako piše u Zakonu), onda uzimaju nezakonito. Meni, doduše, nisu nikad, ne znam...
Ne stigoh ranije... Slika kućišta u prilogu, ploča prodana, ostalo još aktuelno. Uz ovo imam i printer HP Laserjet 2605, 150KM. [img]
Kućište nije neko tipa Thermaltake ili tako nekako, ali nije ni loše, ne znam koji je model, ne piše ništa. CPU je sa kulerom. Zainteresovani nek'...
Molim procjenu i eventualne ponude za slijedeću konfiguraciju: MB Asus P4SP-MX CPU Celeron 2,4 PSU 350W CD Asus CDRW Teac + kućište Dakle, fale...