Separate names with a comma.
Editovao sam prvi post sa GPU-Z i CPU-Z Screenom. Clock je ipak 1242 umjesto 1241, to je default clock na kojeg Sapphire Trixx prebacuje i nije...
Sena prijatelju, ispeglao sam se 2 sata prosli put stimajuci frekvencije dok sam taj score dobio. Ako se nakanim opet, postavicu, ako ne onda...
Da otvorim ovaj HTML, ukljucim cpuz i gpuz i opalim screen?
Dzigi - 1423 - Sapphire 7950 Flex OC @ 1242/1500, zrak - Intel i5 3570K @ 4400 MHz, zrak
Evo samo da javim da sam danas probao opet, i sada radi sve bez problema iz prve... nista mi nije jasno, ali eto, sada radi...
Nova cijena 300 KM. Gigabyte GTX 470 SoC na prodaju takodjer, 280 KM.
Procesor je 3570k. Postavio sam rucno 11-11-11-27 i 2T command rate... tamo ima jos dosta postavki, to nisam dirao...
Pozdrav svima. Jucer sam sastavio novu konfiguraciju i imam problem sa ram memorijom. Dakle, maticna ploca (asrock z77 pro3) nece da posta sa...
Moguce je da ce ovi nasi sverceri skontati neku varijantu da ga uvezu po play store cijeni.. mislim da je 300-400 KM prevelika razlika da to...
Prodajem soc. 775 combo: Intel Q8400 Xigmatek HDT-SD964 Abit IP35-e 2GB G-skill 1066MHz DDR2 2GB A-data 800MHz DDR2 (heatspreaderi, performance...
Lol vnm... odakle li to iskopa? :) "A u slobodno vrijeme volim da gledam svemirske opere..." Hahahah... :lol: Bar nije mainstream. :P A...
Hmm, dobro onda... firefly definitivno ide na playlistu. Zna li neko valja li ovaj doctor who (2005- )?
Fringe nije bas ta vrsta serije... Sto se tice stargatea pregledao sam sg1 i atlantis, a evo malo sam sad guglao ima vidim i neki treci spin-off,...