Separate names with a comma.
Imam problema sa instalacijom Photoshop-a CS2. Formatirao sam racunar i napravio dvije particije C: od 35GB na kojem su mi uglavnom svi podaci...
eh sad ne znam kako kod tebe, ja sam veoma jednostavno se konektovao, kod mene je adsl. Otvoris consolu i upises >sudo pppoeconf< (naravno bez...
Sredio sam davno ovaj problem, radi sve OK. Htjeo sam instalirati Ubuntu, ne da ga koristim sa Live CD-a vec da ga bas instaliram i da samo...
Kako je moguce skinuti video sa youtube, skino bi onaj prvi iz prvog posta da ga prebacim na PSP :D bolesno :roll:
NOD32 koristim vec dugoooooo dugo vremena i zadovoljan sam sa njim, i ne namjeravam da ga mjenjam za neki drugi. Koristim Sygate Personal...
Evo ga moglo bi se za sada reci da sam rijesio problem. Reinstalirao sam Windows XP (nisam formatirao) i za sada sve radi dobro. Uradio sam malo...
Da ih pobrisem pomocu ovog programa Driver Cleaner ili nekako "rucno"? Evo preko ovoga Driver Cleaner mi ima pod Cleaning Selection izlistao:...
Jok ne pomaze... sta vise trebalo mu je punih dvije minuta loadinga :D Mozda je caka u ovome (ne razumijem se bas): [img] Nisam tu nista...
Ove drivere sto sam skino i instalirao sam izbrisao za graficku, i instalirao one sa CD-a sto mi je dosao, koje sam koristio kada nisam imao ovaj...
Moguce da je do drivera za graficku :? Prije sam koristio dirver za graficku koji mi je dosao na CD-u uz graficku, a skino sam najnoviji sa...
Imao Demon Tools 4.02 i izbriso ga, opet ista stvar nakon brisanja... druge nisam instalirao.
Imam jedan problemcic sa Windows XP Professional. Kada upalim racunar i kada mi bude loading... na ovaj mislim: [img] ... jednostavno mi se...
Koristim i Firefox i Opera. Samo jedno pitanje. Zasto ne mogu da izbrisem History kod Opera, jednostavno nece, odem...