Separate names with a comma.
Znam da su Sennheiser i Grado u svijetu slusalica etaloni za sve ostale proizvodjace... ali, razliku u kvaliteti izmedju RS-1 koji kosta vise od...
A gdje nabaviti fakin Grado sluse?! Nigdje u i okolici BIH I think... :lol:
Hvala AdiBoy, odoh sutra da ih pitam da li bi mogli nabaviti neki high-end model... 8)
Vidio sam dole u Electronic Centru kod Marin Dvora, Sennheiser 202 slusalice, cijene 80KM. Razmisljao sam da ih kupim, al ne znam kakve su i ima...
Pa ne bih se bas slozio...
Ni u ludilu.
Application Controled ti je iskljucen antialiasing po defaultu, ali to znaci da ga mozes mjenjati unutar igre koja ima taj feature pod video...
Snaga zvucnika i pojacala (W) i njihova glasnoca (dB) nisu proporcionalne velicine.
Deloren, drug moj, ja ti imam i taj 7000-Cu i AS5, i tu plocu, i mogu se kladit da imamo isti CPU i stepping i seriju... a meni stabilno u PRIMEu...
Ma losu glumu nadoknadi svime ostalim... eye candy, hehe... :wink:
Deloren, kakvo hladjenje imas na toj brzini u sigu, i koja je voltaza? Kakve su temperature? Strawa, ne sjecam se vise linka, malo onako preletio...
Evo, kopirao sam ovaj SIG jednog od diskutanata sa OCFORUM-a , 3GHz za K7 arhitekturu je konacno dokuceno... "AMD Athlon Mobile XP2600+ IQYHA...
Hear Miko, hear!! U pravu je ovo sto Miko govori, pitaj bilo koga u Plusu (najbolje Emira ili Mugdima) ako imaju modabilnih 9800SE, i slobodno ih...