Separate names with a comma.
Dobio sam poziv iz Telemacha i kao starom korisniku i redovnom platisi mi nude Mesh Wifi uz opciju obaveznog produzenja ugovora na dvije godine pa...
Raja, hajde da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje, mozda mi neko moze pomoci, sestra iz Svedske mi hoce poslati mobitel ali evo ne znamo na koji...
Trebam raditi veliki i mali servis na Golfu 6, imam majstora ali nisam siguran gdje da kupim dijelove. Poznanik mi kaže samo ASA, tj sad su...
Sad u ponedjeljak mi ugradili Hudiny, mirnije se spava, samo jos da uhvate ovog piromana sto pali auta :) Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Šta znam, ja sam čuo da je Hudiny kvalitetniji, da koriste Kesso cilindar koji je kvalitetniji. Ali ne isključujem ni zeder, ko mi mogne prije...
Kupio sam Golfa 6, na njemu je došao ugrađen Meta alarm, nemam nikakvu mehaničku zaštitu pa me zanima koliko je Meta sigurna, jel u nivou Cobra...
Doslo vrijeme da i ja mijenjam auto, budjet mi je do nekih 13 000 KM, mozda koja hiljada i vise ako bi u medjuvremenu uspio prodati trenutno auto...
Meni se na Redmi 5 plus verziji nakon samo 4-5 mjeseci pojaviše žute mrlje na displeju. Kupljen je ovdje kod nas, kod Pachomobile ali u gornjem...
Jeste, to je to :) I ja sam tu u blizini, krenuo u SSH na piće i na putu do lokala čitam temu te opalim jednu sliku iz ruke. Poslano sa mog...
Evo i od mene jedna noćna, bez blica.[IMG] Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk
Evo dvije slike napravljene sa Redmi 5 Plus, onako iz ruke bez ikakvog podešavanja[IMG][IMG] Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk
Isti slučaj i kod mene. Nosio sam S6 edge, nisam imao telefon sa lošijom baterijom od njega. Skinem ga u 6h s punjača i već u 12h nemam...
Pa u čemu je problem? Ja nisam ni rekao PRO model. Vrlo dobro znam da je PRO model za Indijsko tržište. Svašta. Poslano sa mog Redmi 5 Plus...
Ja se ponovio sa Redmi 5 Plus (4/64 verzija) Prvi moj Xiaomi telefon i utisak je wow, čak i supruga koja je bila skeptik prema Kineskim...
Prodao sam svoj stan i do kupovine novog cu biti u rodjakovom stanu koji zivi vani, to moze biti mjesec dana a moze i godinu... e sad, u...