Separate names with a comma.
Da li se neko bavi icloud unlockom/bypassom i da li zna neki program ne bitno da se placa ili ne koji sto postotno otkljucava ajfone kojima su...
https://www.mediafire.com/file/5hcfeo58dndeq0u/20211122_103423.mp4/file Uplodovao sam snimak, uspeo sam da snimim ovo se desilo a samo jednom sam...
Al sad nema vise blu screenova to je bilo to sam resio nego samo to sto zavergla jednom dva put i tek tad se upali. Probacu i na 2666mhz
ryzen 5 2600x bio je spusten na 3000 i to se desavalo i sa tom brzinom i ja sam namerno stavio 3200 jer se svejedno desava, ali sto kaze...
nije sad nesto da mi smeta al da se nesto ostalo ne bi sjebalo
Aorus b450 pro
E ovako imam jedan problem i to je od skoro pocelo da se desava. Imao sam 8gb ddr4 ram koji radi na xmp1 3200mhz, kupio sam jos jedan koji je isto...
Naso sam ovaj monitor i deluje mi kao jedan od boljih drug ima slican model samo starija verzija i bas je dobar, boje nisu bas najsjajnije al bi...
oke hvala na odgovoru
Covek mi je nudi za 2000din, to je nekih 17e nego sam gledao po nekim forumima kao to se moze ispraviti sa reinstalacijom drajvera pa zato pitam...
Planira da uzmem redragon kumaru tastaturu po dobroj ceni, jedini problem je sto pri kucanju otkuca vise slova od jednog. I moje pitanje je da li...