Separate names with a comma.
Zna li ko od ovih 100 Mbit-a sto nude u ovoj akciji, koliko se dobije ako nam nisu jos provukli optiku?
https://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-gamecard-world-of-warcraft-60-days-prepaid-time-card-europe/ Na ovim shopovima ja kupujem...
Pricekaj dok dodjes do ove BFA expanzije i kad dodjes u Zuldazar grad (ako si horda), cupaces kosu sa glave. Citav grad ko labirint, a nemozes...
Jel Redmi Note 8 pro best buy trenutno i ima li problema sa dostavom sobzirom na ovu coronu?
Ima li iko problema sa zvukom na viberu, kad sa nekim pricam, on cuje svoj glas ono ko echo, redmi note 5 defaultni rom
u zadnje vrijeme mi se desava da slabo radi ovo otkljucavanje na otisak prsta kod Redmi note 5. Nije do sensora, kad ponistim otisak u opcijama i...
od ovog zadnjeg updatea kod mene steka kad ukljucim google maps i onda ugasim ekran pa poslje nekog vremena opet upalim ekran. I nekako mi se vuce...
probaj se logirat user:user u opcijama budu iskljuceni ti portovi, pa ih samo ukljuci
Evo linka:...
Evo gledam malo ove xiaomi na aliexpresu, pa ako moze neka preporuka koji da odaberem: Global ROM Xiaomi Redmi Note 5A 5 A 64GB ROM 4GB RAM Mobile...
Jesi probo keto? Ja sam za 2-3 mjeseca skino 10tak kila iako mi to nije bio cilj niti sam radi toga to poceo,a mozes jesti koliko hoces. Na...
Ispeci je, u slicnoj situaciji sam bio sa svojom HD 6870 i evo je radi ponovo vec godinu ipo. Koliko se sjecam po ovom videu sam radio. Kolegi mi...
sad bi trebalo da je pm doso
Uzo bi ja ovaj mis, slao sam ti pm ali neznam jel došlo
Upanem sad na bhtelecom stranicu, kad opet ista ona akcija sto je bila u septembru/oktobru i traje do 16.januara. To sam nekad u spetembru...