Separate names with a comma.
Najjednostavnije riješenje: Uzmeš i optički uređaj sa sata priključkom i to je to... Nisam siguran dali je moguće na koji drugi način, ali ovaj...
disk je registrovan na sata1... njegov kapacitet i sve to je ok.. problem-> primary master slave.. non primari second slave... ASus DVD RW ,......
POOOOzzz kolege, ja sam se malo preletio i kupio sebi HDD sa sata priključkom. Kada sam ga postavio, i krenuo da instaliram OS.... beeelaaaj......
naso moze lock
OOk ako ikad budes raspolozen za 130KM ... javi se...
molim samo normalne ponude i komentare ova.. grafička msi hd6770 je 160KM nova umotana zamotana upakovana i sve ostalo... ja sam onome ponudio...
135KM....
gts450 1GB DDR5 HD6670 1GB DDR5 HD6750 1GB DDR5 HD5770 1GB DDR5 HD6770 1GB DDR5 HD7750 1GB DDR5 HD7770 1GB DDR5 dooo 140KM...
prodato moze lock :smt006
http://www.youtube.com/watch?v=dAfQhQJO ... ure=relmfu evo odi na oko minut i pol ovog snimka zar nema neki software koji ima neki efekat gdje...
:?: pozzz ovako imam 4 videa jedan je gitara, jedan harmonika i drugi glas jedan, klaviotur i jedan prvi glas.. ono sto me zanima kako da spojim...
i meni je bilo do drivera npr: ja nisam mogao da vidim destruction magiju i duhove...