Separate names with a comma.
Kad sam instalirao XP zastala mi je instalacija na 51%... CD je bio izgreban.. I sad vise ne mogu da udjem ni u Bios a kamoli da pokrenem...
Otkako sam instalirao windows XP "black edition" nema mi ocpije log offswithc users.. da li postoji rjesenje da je pronadjem ... Kad odem na...
bravo.. evo sad je isti zvuk na sluskama i zvunicima..
instalirao sam novi winamp i fercera.. samo sto zvuk na slusalicama nije jak kao prije iako je pojacano sve na max.
kako sam do sad uspio podesit al ne znam kako.. :) evo npr sad zvuk sa "msn-a" cujem na sluskama a muzika dere na zvucnicima.. a znam da je prije...
Realtek AC97 audio...
pokusavao sam al ne ide.. i prosli put sam na srecu uspio napravit ne znam ni sam kako.. ako mozes daj mi bar neke upute..
a objasni mi onda kako je do sad ferceralo normalno prije formatiranja.. dakle cuo sam i na zvucnicima i na sluskama.. prije samo smanjim...
Do sad mi je radilo odkako sam formatirao ne radi. Sve je isto prikopcano. Slusalice: zeleni kabel u zeleni jack, crveni od mikrofona u crveni,...
ne kontam..
probao sam al ne fercera.. aj sad cu ti poslat jednu pjesmu koja ne radi pa ti vidi o cemu se radi..
evo jos informacija sad mi je palo na pamet i znam da mi se ova druga particija zvala E:\ prije formatiranja a ne kao sad D:\.. ne znam kako je...