Separate names with a comma.
Dobar je surface za nekog ko samo kuca mailove i gleda filmove - display je top. Mana je što je katastrofalan za servisiranje. Ja sam ih vrtio...
Imaš i opciju da pomijesas 99% etanol sa vodom u omjeru 7:3 (npr 35ml ethanol i 15ml destilovane). Vremenom ce 99% ethanol postati 95-96%...
Ma mene vise nervira tetka pristup posudju i neinformisanost, pa ljudi kod nas misle Delimano i ostala teflonska smeca neki brend. Sve je to top...
Ako hoces top of the line, gledaj Silit.
Meni su neki vec godinama na ignoreu zbog rezonovanja u stilu "sta ste budale pa placate skupe telefone umjesto da koristite xiaomi, instalirate...
Sastavljen je, jucer sam isprobao - ne pali. Može biti da je napojna ciknula, nisam imao vremena da se bavim dijagnostikom...
Sta bi s ovom akcijom? Sjetih se da imam i ja PC iz starih HWB dana... Intel Q6600 sa TR IFX-14 hladnjakom (cudoviste svog vremena) Asus P5E...
Kolega se ponudio, i mnogo hvala. Problem riješen.
Saharski pijesak i anticiklona :D Je li bila Mecka parkirana ili je vec jutros na pranju :D Samo da je preko 400 i da ima PCI-E 8pin za GPU
Ima li neko slucajno napojnu za posuditi u Sarajevu danas-sutra u dijagnosticke svrhe? Ja odavno nisam na desktopu, a treba mi da provjerim je li...
Pa bolje je sigurno od E klase, Merc wagon uvijek ko mrtvacka kola... Audi 6 je najljepsi od njemackih premium karavana.
Disclaimer: This is not medical advice Većina suplemenata, gotovo svi, su blećak. Tu postoji vrlo jednostavan princip, a to je princip veličine...
Pa Sarajevo ili Tuzla, najviše forumaša je iz okolice ova dva grada, a Vares je na pola puta :D Nece selvin da ga best buy Tale saceka na...
Rodjak garant radi kao security clanu predsjednistva ili nesto slicno :D