Separate names with a comma.
Lenovo YOGA 530-14ARR Ryzen 5 2500U Radeon Vega 8 8GB DDR4 256GB SSD 14" Full-HD IPS touch display Windows 10 Home 45Wh baterija Njemački...
Imam ja Tile za novcanik i kljuceve, posto volim stvari svugdje da spustam... Nekad radi, nekad ne - nisam bas prezadovoljan. Jedino je korisno za...
Moze se i fizicki SIM hackovati (pogledaj SIM swap scam, executives velikih kompanija su tako bivali hackovani). eSIM pruza uslovnu zastitu i...
Ako neko nije upratio da nude, a ima kompatibilan uređaj... BHTelecom je uveo eSIM početkom mjeseca. Ja sam se prebacio, 11,70KM - sve gotovo za 3...
Uzeti password od nekog prijatelja koji placa najjači paket EON-a :D
Većina transakcija u Turskoj ne prolazi sa karticama koje nisu izdate u strane turskih banaka. Netflix je tu izuzetak, inače online shopping u...
Rentanje auta u zemljama EU - moze li sa nasom vozackom, ili treba medjunarodna?
Ja bih ti ovo preporucio (i sebi sam tako uradio) Napravi treci account, linkaj ga na Android TV-u, sa njega napravi novu familiju i dodaj svoj i...
Uh, to je kiks. Prvo moraju biti clanovi Google Familya - kad acceptaju Family clanstvo svi koje zelis da imaju YT Premium, onda aktiviras...
750
Ovo je neka glupost sa Pixelima, isto mi se desilo jučer. Imao sudar, pozvao policiju - samo me vrti u krug...
Ojacati duboke fleksore vrata i donji i srednji trapezius, releaseati ekstenzore i subokcipitalnu muskulaturu, poraditi na mobilnosti ramenog...
Haha, godisnja preko Tunisa 10,5€
To je Z625. Ja imam Z623 u dnevnom (vezan na TV preko stereo jacka), polovnih po OLX-u ima za manje od 200 a mislim da pojede sve te soundbarove...