Ima li neko slucajno napojnu za posuditi u Sarajevu danas-sutra u dijagnosticke svrhe? Ja odavno nisam na desktopu, a treba mi da provjerim je li riknula napojna na jednom racunaru i ne kupuje mi se nova bez da znam da treba... Vracam do srijede.
Nazalost nemam nista, i mom starom izgleda crkla, i ja cu morati kupiti novu njemu izgleda da je nesto u zraku bilo pa pocrkase
Testiraj tu napojnu vidi hoceli se upaliti. Iskljuci sve komponente koje idu na napojnu i napravi kratak spoj na 24 pinskom konektoru kao sa slike izmedu ovih pinova, znaci izmedu zelene zice i bilo koje crne zice napravis kratak spoj, ako je ispravna upalit ce se, a ako imas multimetar izmjeri napone na pinovima.
Nažalost jedina koju imam je APS 420W u backup konfiguraciji ako može poslužiti čemu, ispravna je u potpunosti.
Saharski pijesak i anticiklona Je li bila Mecka parkirana ili je vec jutros na pranju Samo da je preko 400 i da ima PCI-E 8pin za GPU
Mecka bila ko da sam Paris Dakkar vozio... Sapro je za 1KM, sve ostale muzge al jebi je, sad ce opet kisa, pa cu kad se proljepota u autopraonu gospodski