Separate names with a comma.
Nisam se jos cuo.... Mislim i ako ne bude moglo nema veze jer je planiram kod kuce koristit svakako ako ovamo ne bude mogla... :D Kako mislis...
Ljudi moze li mi neko reci jesu li ovi iz after.ba uopce pouzdani ??? Kada hocu da napravim narudzbu traze da napravim avansnu uplati?? To je po...
Jeste otprilike 3 km ... Medjutim sad sam evo mjerio sa google mapama, ipak nije puna 3 km , vec blize negdje oko 2.5 km ...
Ova mi onako strasno djeluje... Nego kako bih se ja uopce spajao na 2.4GHz mrezu ako ova radi na 5+ ? Jesam li ja nesto tu zaboravio ili....? :/
Uzeo bih ja kvalitetnu outdoor antenu nije to nikakav problem... Nego samo spominjem da bih za dijeljenje WiFi mreze u vikendici koristio taj...
Ljudi izvinite ali jel se 5.8 GHz antena moze spajati na 2.4GHz mrezu? :D Ja imam od ranije nekad opremu od starog Wireless ADSL-a (tako su ga tad...
A koliko bi kostala jedna takva? Ja sad imam jedan stariji Wifi ruter tplink wr720n...Da li bih na njega mogao putem ethernet porta spojiti ovu?
Ne vidim nigdje koliku bi daljinu otprilike pokrivati... ? Ova moze simulirati 802.1x klijenta? Cekaj kako bih sad ja ovo izveo ako bih ovu...
Huh mislio sam da se pokusam spojiti na UniFi ali evo vidim da je to dosta problematicno za ove WiFi repeatere... :( Jel postoji neki...
Nije bitno jel za vikendice ili supe ili cega vec. Ne zelim da tema ode u off-topic...
P.S. Ekipa ovako sam ja to zamislio otprilike: Znaci antena bi "hvatala" 2.4GHz signal, slala ga putem ethernet konektora ili SMA konektora u moj...
Pozz ljudi, ovako imam par pitanja u vezi kojih imam nejasnoca pa bih volio da sa vama svima prodiskutujem malo koje bi bilo najbolje rjesenje....
U pitanju je 1TB 2.5'' HDD od Toshibe koristen u laptopu svega 4 mjeseca. Cijena HDD-a je 80 KM.