Separate names with a comma.
Uglavnom bezveze je gubiti zivce zsljubljenicima u samsunga pricati da je samsung pusa, 3g recikliraju isto smece sa par novih komponenti, nisu u...
Znas ti sta mislim, i nemoj se praviti lud
Nikad bio niti ce biti, ocito je tvoje subjektivno misljenje dok sve recenzije govore suprotno, ali misli sta hoces tvoj problem
Samsung software svjetlosnu godinu ispred, e fakat lupas gluposti najgori softwer imali do prije par godina tek sada ga malo pokrpali, ocito da...
samsung softwer je kita, bio sada je malo bolji, ali ni sluga drugim telefonima ti pricaj sta hoces, nije stvar u s9+ nego u svakom samsugu koji...
Sena ne seri, znas ti dobro sta si uradio, i zasto sam kako ti kazes opterecen, nego drugi put zajebaji nekog drugog mene neces sigurno, i od mene...
Niko nije rekao da nije odlican, ali isto tako nisu najbolji, gube bitku po mnogo cemu od drugih, meni licno su smece radi ekrana, i baterije i...
halo ba ko je spominjao lag, svaki mobitel vise klase radi fluidno nema tu suplje samsung ovo, ili ono samsun ge donedavno imao los softwer, spor...
ne kontam koji ti je kurac, seres kao neki neargumentovano samo zato sto ste zaludjeni samsugom, niste u stanju da priznate da nije tako bajno kao...
ma nisam ni ja kupovao dok sam bio u braku, radio za crkavicu, sada kada sam solventan gledam da nesto priustim da nebudem zeljan svega Bitno je...
Stici ce, samo lagano hahahahah ja sam sa 1700 presao na 1950x sada cu akobogda na ovaj novi, bit ce 1950x na piku povoljno, hqahahah
Jos je senzor 2,5x veci nego na drugim m obitelima sto daje bolje slike u uslovima loseg osvetljenja, s9+ po danu pravi iste slike nema neke...
Ti popij lijekove, i nemoj meni pametovati jeli ti jasno namam se ja sta hladiti, neka svako ko misli d aje pametan malo procita prije nego sto se...
Ma hebo staklo, ja nosam mobitel preko godine bez stakla, samo malo paznje, i nista mu nece biti gorila glass nije osjetljivo trebsa biti bas...
Kolega dino je jako relevantan lik to je cudo, procitaj malo svetske portale, dxomark, i sve drugo, br.1 jepa tebi bilo pravo, ili ne, cijelom...