Separate names with a comma.
**bem ga glupa onda :-) al zato je bitno da ima podršku za bežičnu BT tipkovnicu, grrrrr
...valjda postoji opcija editovanja ove liste. Samo ne znam gdje je :-( Želim ukinuti mreže koje su mi skuplje kod roaminga. Btw - staviti izabir...
Traži se neka srednja-visa srednja klasa, 17", 320 ili 500GB, po mogućnosti HD grafika, 2GB ram-a i naravno procesor koji će to sve dostojanstveno...
to sam svakako već odradio, više me zanima šta se uhebalo obzirom da nigdje ne mogu naći rješenje....u svakom slučaju hvala na odgovoru
kada idem na start pa connect to, prozorčić se otvori, kliknem na željenu konekciju i...ništa. Connect to prozor se samo zatvori a konekcije...
thx za odgovore.... dodatno pitanje....planiram ujedno i preci na vistu sa sp1....e sad, obzirom na zderanje resusrsa viste, kako ce mi se tu...
Kao sto pise vec, misljenje o doticnom procesoru. Ono sto me zanima jest OC, koliko je nagodan za tako nesto. Ili da za takve igrarije idem na...
Ok, thx za info.... @bahamut - nadam se da je to WTQ naznačeno VIDLJIVO negdje - da nije neka hidden oznaka koju primjetim tek nakon dvije hefte...
1. Jel se BSOD dešava samo u igrama? 2. Jesi evtl pomjerao/zakačio rukom sata kabl? Bez obzira što piše "physical memory" mene je u skoro pa istoj...
....A tu je još i pitanje dividera, odnosa brzine proca i rama. Ako ti je proc na 800 mhz ovih 1,5 gb na 800 mhz će se pokazati extremno dobri jer...
Budžet: 500, max 550 keka Tražim: 19" ili 20" wide, allrounder po mogućnosti (tv, ponekad igranje, office, net, filmovi....uglavnom računar mi je...