Separate names with a comma.
Nisam se barkao sa konzolama od PS2 i veze nemam kako sada funkcionise sve sa PSN accountom i igrama na medijima. Izletila mi je povoljno polovna...
Kod mene je slična situacija kao sa Hakerove slike. Ima 4-5 ovih bijelih krugova koji "probijaju" a u zadnje vrijeme i boje nikako ne mogu...
Samo jos jednom napomena da ko nije u BiH nek se ne igra sa Stremiom ako bas ne zna sta radi, zbog pomenutog torrent nacina rada.
Vidim da je dosta vas prije nekih godinu dana krenulo da se "igra" sa Win 11 pa me interesuje sada u kakvom je stanju OS kod vas? Kakva je...
Pare bi presudile koje bi uzeo i ako naleti kakav deal. Ganjao bi 3070Ti ali si me ti sad "zadeverao". :D
Trenutno je i5-4670K i 16GB DDR3 RAM-a . 1080p je monitor ali i to ce se bolje uzeti nakon graficke nekad. Kako finansije budu dozvoljavale......
Malkice sam ispao iz fazona pa evo da pitam... Mislio sam kupiti nove komponente a iz stare konfe ostaviti kuciste, napojnu, diskove i graficku...
Ma vjeruj nema. Mislim da su i to neka copyright ogranicenja. Upalis anime na japanskom i ima samo na njemackom titlove. Ista situacija je sa...
Ja nisam nikad do sada probavao na Netflix preko VPN-a a sad bi mi trebalo (bas da izbjegnem Njemacki) a vidim ljudi pricaju o nekim banovima,...
Ja sam sad u Njemackoj a ne znam njemacki... Na Netflixu (i recimo Crunchyrollu) ima hrpa anime sadrzaja kojih nema recimo kod nas ali za sve...
Meni se ovo dešava i na Win10.
Imamo Jiru za ticketiranje, međutim treba nešto na šta će biti uploadovana kratke upute za pitanja koja se ponavljaju, tipa "članaka" ili PDF...
Imamo ali moram provjeriti na kojem smo planu.
Ima li neko prijedlog za implementaciju nekog besplatnog open source alata koji bi služio kao knowledge base a u smislu da je moguće dodati resurs...