Separate names with a comma.
Pokusao sam to, ne radi on, jer moram ga iskrivit dobro da bi dobio signal da radi, tako da mi je neko strucniji da pregleda, i sredi to. Hvala na...
Moze li mi tko reci da li postoji u Tuzli osoba/firma dovoljno strucna da mi popravi usb, transcend marka je u pitanju od 32 gb, krivo mi ga...
U mene ti je onaj novi kineski ZTE. Nisam bas upratio te opcije na njemu, kad sam surfao
Moze li se ikako saznati da li ti se neko nakacio na WIFI tvoj, jer odem speedtest, sve dure, ali sporo mi do bola. Kontam da mozda na modemu se...
Pozdrav svima, jucer instalirao datu igricu, radi SINGLE PLAYER, ali MULTIPLAYER me zeza, ucita servere, kada kliknem na njega izbaci mi FATAL...
Trazim linkove za updejtovanje softwera ovog modela. Bio instalirao htc sync manager, ali nisam uspio konektovat mob s PC-om, jednostavno ne...
Moze li neko preporucit cime da brisem ekran ovih novijih televizora, tacnije je u mene Philipsov TV onaj tanki, imam klasicnu tekucinu DATA...
Imam Malwarebyte instaliran. Firewall kao i AV sam gasio da vidim hocel to radit - nije pomoglo. Probao sam preko 4 browsera s time, medjutim ni...
Elem ne radi mi par stranica kad podje konektovat se na njih, ovo mi izbaci Nije moguće pristupiti mreži Usluga Google Chrome ima problema s...
Bogami ce pricekat :) 325km nova cjena tog diska.