Separate names with a comma.
takodjer na shopto.net preorder kosta £17.85 + postarina za BiH = £20,85 Ko hoce da mu narucim, nek mi posalje PM pa cemo se dogovorit da ne...
Dakle vlasnik sam Zune-a, ali imam problem.Dakle nedavno sam izgubio data kabal za njega, te sam vidio na ebay da se moze kupiti kosta nekih 3 $ +...
Asus P5K Intel Core2Duo E8400 3.0 Ghz Kingston 4 Gb 800 Mhz Nvidia Geforce 9600 GT 512 Mb Hdd Hitachi 320 Gb BlueStorm II 500 W Samsung 2232BW...
Zdravo ! Nedavno je otvoren jos jedan balkanski server : Jedite kod Joa : 77.238.208.8:7777 url : http://www.jeditekodjoa.com Kako zapoceti...
ili ako ste sa istog cd-a ili dvd-a svi instalirali igricu (pretpostavljam da je piraterija) moguce je da vam crack nevalja.posto je warez...
imas par solucija pa probaj.ako nemogne ovo sto ti je renno rekao probaj jedino formatirat pa javi.al bas cudan problem...
a da probas formatirat?probaj i tu opciju!!!
to hurma brate.koliko para toliko i muzike.hehehehe. :D :D :D
npr ja sam imao taj problem ali sa 4x1 gb rama.i kad su mi ljudi zamijenili pa stavili 2x2 problem je nestao.ploca je p5k.poslusaj savjete enisa i...
svaka cast hurma za update.kako kazu koliko para toliko i muzike... :D :D :D
da moncho tako i radim.ma najvjerovatnije cu uzet ovaj router da se nezezam jer npr ako ja igram neku igru online npr cs il nes slicno onda ako se...
da znam to ali ako je glavni ugasen ovi ostali nemogu na net ako mislimo na isto dakle sharing konekcije.