Separate names with a comma.
Evo da vam javim da sam nasao, program se zove PSP Video 9 pa ako nekome zarebadne
Ma jok, nevolim ti ja Symvian telefone, ruzni s pravo :? , Samsung zakon, meni sasvim dovoljno prostora ;)
Mozes li mi malo "opsirnije" objasniti postupak ,posto nikada u tom programu nisam radio :)
Imam ja mp4 player na mobilnom :), a mobitel je Samsung E720
Eh ovako, imam par mp4 spotova(od ede maajke) imam na mobitelu podrsku za mp4 eh sada da li postoji neki program sa kojim bi mogao nastimati...
Ma evo nismo davno poceli sa radom, a nisam u najboljem vremenu pa se nisam bas mogao puno ni dogovarati sa kolegom, ali evo sutra sigurno cu...
a zasto ne, kada svaka radi na rangu 6600, ustvari isto skoro rade, a nece davati puno para, za mene je to sjajan izbor.
Po meni najbolji izbor ti je da uzmes 6200TD, vrlo malo pare a jako velike performanse, stavis joj bio od 6600, ne poznajem jos nikoga kome to...
Da, imamo dosta strucnih ljudi sto se tice teme overclocking ;) Nparedujemo polako, i sve vise ljudi dolazi, valja polako, ta svak je od 0 poceo....
Usmi Stronghold 2
Site je napokon otvoren, mozete ga posjetiti na slijedecem linku: http://www.ocklub.net
dobro vi ste odavno aktivni, a mi smo poceli tek prije jedno 2-3 mijeseca, i tek su nam poceli dolaziti clanovi, ja sam i vise nego zadovoljan, ta...
Site je prvenstveno namjenjen ocerclockerima koji obrađuje specijalno teme overclockinga, case moddinga i još toga i prvenstveno je namjenjen...