Separate names with a comma.
ne znam jel imao neko slican problem ali ja imam. Naime kad skinem neki film i idem open with nigdje mi nema vlc playera. svaki put moram otvarati...
Poz. Imam hs kablovski net. Vec nekoliko dana ne mogu da se logujem da vidim pregled potrosnje. Zanima me ima li da li je neko imao slican problem...
qler postacu isto sto sam i na jednom drugom forumu. Hoce li mi nastati problemi ako izbrisem Ie s pca posto sam cuo od nekih da se treba delete.
Moze li mi neko reci ovo. Imam w7 i sad hocu da skinem chrome ne moze nikako. do cega je to? jeli na ovoj sedmici ikakav browser dozvoljen osim ie?
nije org ..
pozz .. Neku noc sam "cistio" pc nakim ad-awaerom vako nesto, i trazilo mi je da restartujem pc. nakon resttarta i kucanja sifre izbacilo mi je...
imam pes 10 igram na minimalnim performancama. znaci ono igram i samo od jednom ubrza igraci lete po terenu i prodje malo vremena vrati se u...
Sinoc sam updateovo drivere i installiro radilo to sve ... Jutros palim pc zvuka nigdje iso u opcije nije mute .. Zna li neko do cega je ?
jesil rijesio?
Reggo se. Sta sad?
@ NAILS Konekciju ne prekid, sve u redu sto se toga tice. @ SELVIN http://img101.imageshack.us/img101/5286/slika2x.jpg @ Tyger Skinuo sam ovaj...
Ova ikonica je phone monitor, od telefona nesto. Sad sam to izbriso. A ovaj error mi se pojavio, kako sam skenirio pc, i izbriso neke viruse.
Ne znam sta bi moglo biti, uzimao sam ram prije 20ak dana ; :shock: