Separate names with a comma.
To se svakako sve ponovo renderira na Youtube-u. Tako da ne vidim da bi to uticalo na bilo sta, i framerate i zvuk.
Znaci definitivo je problem do browsera, mašina, plugina... Npr. na 0:44 kada se ide nisko iznad krova, ja vidim osjetno štekanje na YT. I još...
Imam mogucnost da biram da li da CPU renderira ili GPU. Probao sam i sa tim formatom, isto, cak je i kvaliteta losija. Jep, bit ce ih jos :)...
Pozdrav, nije se bilo par godina na ovom forumu, ali nisam ga zaboravio :) Krenuo sam sa obradom snimaka snimanim sa GoPro Hero 3 BE kamerom....
Ziv nego sta, samo što me nema podugo na forumu. xD
Interesuje me da li iko od nas koristi GoPro kamere za snimanje? Pošto su poskupe da se nabave mene interesuje da li je neko željan da iznajmi...
Osvanula je nova epizoda :)
[img] [img] Ah ti kinezi :shock:
Hoces reci da je ovo ljepilo revolucija u odnosu na ostala dvokomponentna ljepila?
Stvarno je fino vidjeti da neko ima skoro pa 1/4 poena od ukupnih poena tima :D Cestitke k0ST :smt006
[media]
Ja sam nedavno kupio sa DX-a USB to serial adapter za svega 2-3 dolara. Podrzavao je cak i x64 win7 i sve sa njim uredno funkcionise. Ne vidim...
Samo me cudi sto ovo nije otislo u roflmao temu.