Separate names with a comma.
Koja bi bila cijena ovog kompa sa tom boljom VGA, u ovom prvom kucistu, bez HDD HDD bih ja donio 750GB LP
LOCK!
ma na kraju sam kupio PC sa XP i sve radi kako treba..tj skoro sve, VGA nece da gura rezoluciju 1440x900 dok na drugom IDENTICNOM racunaru ide bez...
kupio polovnu brand sa XP naljepnicom (licencom) koja je registrovana (dakle podudara se sa instaliranim XP na masini) i na fakturi je to i...
HP D7700 1.8Ghz 2GB DDR 80GB HD DVDRW VGA ATI X300 PCIE Jos pod garancijom (pcmedia) +19" AOC Wide (kupljen nov u aprilu, 3god garancije) 330KM
probrao sam jucer, samo su mislim rekli 3mj garancije...iako sumnjam da ce se nesto pokvariti za taj period. mislio sam da j MS ukinuo ove...
kupio sam danas P4 sa predinstaliranim XP, sa fisk.racunom i fakturom gdje je navedena instalacija XP PRO, a broj sa licence tj naljepice odgovara...
nema jer nisam platio 4.5KM PDV-a nasoj drzavi, placeno je iz inostranstva svakako :)
cudno, vec sam dobio navedeni XP iz DEU ali koja korist od toga kad nemam racun :/
Da li je moguce nabaviti win xp sa licencom u SA ili BiH? Nazalost oprema koja je prikacena na PC radi samo sa XP-om (sa linuxom nece, win7...
Instalirao sam i probao, nazalost ne ide kako treba..ne vidi uopste USB kameru, a ne mogu ni promjeniti rezoluciju monitora iako pise da je...
naravno da mogu, i ovdje je isti slucaj, koristi se samo za net i sl. trenutno i jucer je dolazila neka inspekcija (nije finansijska) i pitala ima...
Hvala, vec sam skinuo libre office, samo da skontam ovo ili da dam 110KM za neki OEM win 7 za koji se dobije licenca i racun, nedavno je bio na...