Separate names with a comma.
Pa ne bi trebao biti, isproban je na drugoj ploci i radi normalno :roll: .
Jeste sada, posto nisam kupio procesor, tj. procesor je kod frajera koji ga prodaje.
Probano sa jednim modulom rama, isprobano i na razlicitim slotovima za ram. A bios update je bio successful, provjereno na CPU Z i na msinfo32 u...
Probao sam sa starim Transcend 1333 mhz 2x2 GB, isto nije radilo. Kada vratim stari procesor 965 radi normalno sve. Nisam odradio CMOS al mislim...
E ovako raja, imam sad jedan problem: Probao sam sa prodavacem AMD FX 8350 da postavim procesor fino ali nece da boota nikako (nema nikakvog beepa...
Pozdrav drustvo, Namjeravam da updateujem neke komponente svog pc-a. E sad, ovo su mi trenutne specifikacije: Operating System Microsoft Windows...
Vec par godina treniram kosarku.Napravio sam pauzu od 1 godinu zbog povrede,tacnije 6 mjeseci zbog povrede a ostalo zbog obaveza,pa se sad...
Zahvaljujem na odgovorima,javim kad kupim :lol:
Namjeravam da kupim http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-RU-EN-Region-Free-EA-Origin-Key.html pa da vas pitam da li je vec neko kupio bas...
Skoro sam sjedio kod prijatelja,i parkirao se ispred zgrade;sjedili smo jedno 4-5 h i izlazim iz zgrade i vidim ogrebotine na autu :cry: ,jedna...
Odlucio sam se na kupovinu citavog kucista. AM3+ AS M5A78L LE AMD Phenom II X4 965 DDR3 4GB 1333MHz JR TS, bulk VTX HD6770 1GB DDR WD...
E,ako nije problem sad malo da promijenimo (izvinite sto vas je*em).Stavio bih eto neki dobar amd quad core (preko 3 ghz)a maticnu da uzmem neku...