Separate names with a comma.
[img] jučer navečer, odnosno danas, poslije pomračenja...
ma ovako, igrice ponekad po koji odigram, ono baš kad mi nešto prahne, a inače slabo... zato imam ovu 8800GT, skojom sam i dan danas...
kolika je razlika izmedu procesora... i gdje ima tih ploča ? i procesora nema u Genelecu ?
Naime interesuje me, sljedeće stvari koja je trenutno najbolja konfiguracija od procesora, ploce i memorije, budzet, hmm nisam nešto...
koji je to telefon bogati.. :smt003 btw, super slikaaa....
[img] [img] [img] [img] [img]
[img] park, u Odžaku...
sve udure snjim, ništa specijalno, nikakav požar ili nešto slično :smt003
mozda sam okasnio, nadam se da si našao... ali ako nisi, imaš u Tuzli, u Mercator (hyper-market) na drugom spratu neku radnju koja prodaje...
nevjerujem da je zaključan, mada nisam ni probavao ništa snjim, nije on iz ERONET-a nego iz HT:mostar, mada mislim da ima i tu neka veza......
ma i ovaj moj ima neku garanciju samo nisam provjeravao koliko... dobio mobitel od HT:MOSTAR radi produzavanje ugovora na ADSL-u... a dobro,...
Znači prodajem LG GS290, Nov, uz njega dolazi sve i kutija i u kutiji... [img] cijena je 200KM, a dostava je lična i bilo gdje u BiH... više...
hvala Nails,.. samo da napomenem, nije ovo nikakav vid kurčenja ili nečeg sličnog, nego sam ovo postavio iz razloga da ne bude, da bezveze spamam...