Separate names with a comma.
Jedan update: naime, problem je pravio TP Linkov PLC. Stvr je u tome da PLC mora biti u uticnici a ne u produznom kablu sa ostalim uredjajima....
X90H ima manu, koja je dosta ucestala, mada ne na svakom primjerku. Naime, sam od sebe pocne da gasi WiFi, nasumicno i odjednom, pa bude sve u...
Raja, moze li preporuka za soundbar do 500 KM. Kontam mozda ovaj kupiti, Sony HTX8500, ili ima nesto bolje u ovom cjenovnom rangu. Filmove, serije...
Samo, bas moras biti neobziran, da ne upotrijebim tezu rijec, da snimas telefonom i vozis 200 km/h.
Hvala vam svima na sugestijama. :)
Raja, možete li mi dati mišljenje o slijedećem modelu: SAMSUNG ODYSSEY G3 LF24G35TFWUXEN cijena bi bila 400 KM, novo, garancija. Ili može bolje...
Moji roditelji su kupili inverter https://www.whirlpool.hr/r/uredaji/klima-uredaji/whirlpool-klima-uredaj-spiw318l/853120201120 1350 KM plus 180...
Ipak postoji: evo, npr. postoji FIFA 22 Series X only verzija. Isto I NBA 2K22. Moras citati poledjinu kutije igre da vidis podrzane platforme.
Sjecam se kad sam na PS4 zaigrao Diablo 3 sa Sonyjevim Gold slusalicama na glavi (koje su mrtvi prosjek btw) i mene je otpuhalo kakav je to zvuk...
Ja bih uzeo neke koje su full kompatibilne (mislim na njihovu implementaciju 3D zvuka na ekskluzivama) s PS5 jer ces kad-tad preci s cetvorke na...
Ni kod mene input laga, ni audio laga nema bilo da se radi o PS4 verzijama igara, bilo PS5.
Probaj vidjeti u Creedu u SCC-u, oni tuše razne keyeve, digitalne kodove i sl.
Nije preporuka za telefon, vec pozitivno iskustvo sa pacomobyjem: nakon 10 mjeseci koristenja telefona, sestrin Xiaomi se samo ugasio i umro....
Preporucio bih ti Nakamura CATCH 5.0, 840 KM. Sebi sam ga kupio prosle godine, za te neke, entry potrebe je vise nego dobar.
@selvin , ima SK4K na MojaTV, tu bude prijenos.