Separate names with a comma.
Arena preuzima F1 od naredne godine ako se ne varam. Definitivno ide na Arenu, samo nisam siguran od koje sezone.
Dohakali definitivno. Prebaci na USA, tu radi uredno. Zbogom turskim cijenama. Zao mi sto ne kupih Forzu 5 sa svim DLC-ovima, oko 45 KM preko...
199 KM u Creedu u SCC-u
Nedjeljom je besplatan gradski parking na oznacenim mjestima, pa mozes lagano od Vijecnice prema M.Dvoru traziti slobodno ili iz drugog pravca...
Doslo vrijeme da se mijenja auto. Mozete li mi reci kakva su vam misljenja o Octaviji, 1.8 TSI, 4x4, 2012. godina, presla 190k km - ponuda je za...
Moze se Game Pass dijeliti sa nekim ko igra na racunaru. Znaci, napravis pored glavnog naloga - jos jedan profil. Glavni nalog koristi onaj ko...
Meni je bilo tako do prije nekoliko mjeseci, sad je oko 13 KM mjesecno. Jesi siguran da je i dalje 4 KM?
Kakve dodatne troskove mogu ocekivati na djeciji pametni sat koji je s postarinom ukupno 93 eura?
Jedan update: naime, problem je pravio TP Linkov PLC. Stvr je u tome da PLC mora biti u uticnici a ne u produznom kablu sa ostalim uredjajima....
X90H ima manu, koja je dosta ucestala, mada ne na svakom primjerku. Naime, sam od sebe pocne da gasi WiFi, nasumicno i odjednom, pa bude sve u...
Raja, moze li preporuka za soundbar do 500 KM. Kontam mozda ovaj kupiti, Sony HTX8500, ili ima nesto bolje u ovom cjenovnom rangu. Filmove, serije...
Samo, bas moras biti neobziran, da ne upotrijebim tezu rijec, da snimas telefonom i vozis 200 km/h.
Hvala vam svima na sugestijama. :)
Raja, možete li mi dati mišljenje o slijedećem modelu: SAMSUNG ODYSSEY G3 LF24G35TFWUXEN cijena bi bila 400 KM, novo, garancija. Ili može bolje...
Moji roditelji su kupili inverter https://www.whirlpool.hr/r/uredaji/klima-uredaji/whirlpool-klima-uredaj-spiw318l/853120201120 1350 KM plus 180...