Separate names with a comma.
6. Integrisani GPU Intel
mozda podforum nije valjan, al sta bi :D nekada davno, prije 3-4 godine kupio sam Power Control 6x Master Slave od Edneta...
evo izvadjena je cekam sad pa da vidimo :D ------------------------------------------ nista opet, sve isto ostaje mi jos to da probam sa disketom...
rado bih ja al na laptopu nemam disketnog drivea :( tj. ne mogu snimit na disketu mozel kako sa sticka da se pokrene ?
komp ne radi :smt006 skinuo @BIOS sa GB stranice bio je F6 instaliran, updejtvo i poceo instalaciju F11 dosao do pola instalacije i prijavi mi...
hvala jos jednom :D
oki ma gledo sam u postavkama katanac mu je postavljen na sim - network, a sve ostalo je otkljucano koga mi mozete preporuciti za servis -...
imam mobitel vec godinu dana, a sad imam osjecaj da ga necu imati :D radio ko pista, sve u 16, bio je debrandiran, super e sad skinem pc suite...
Re: ELOB - oficijelni thread evo utisci poslije prve sedmice :D generalno sam zadovoljan torrenti pice, preko dana, oko 85-90, uvecer oko 80,...
Re: ELOB - oficijelni thread upravu si, hvala :) evo zovem ih sinoc, justros, jok niko se ne javlja ni na jedan broj, kad nazovem onu na 722 500...
Re: ELOB - oficijelni thread skonto sam sinoc sto je nako slabo fercero, do mene je bilo :D evo router je tu, moram im sutra javit mac routera i...
Re: ELOB - oficijelni thread cuo sam da navecer brzina padne, dobro kontam na 400-500, ali ovo ... sutra ih zovem, ako sta ne "poprave" kako cu...